Formueretlige emner (e-bog) af Palle
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Palle Bo Madsen (forfatter), Morten M. Fogt (forfatter), Helle Isager (forfatter), Torsten Iversen (forfatter), Susanne Karstoft (forfatter), Susanne Kier (forfatter), Lars Hedegaard Kristensen (forfatter), Birgit Liin (forfatter), Lars Henrik Gam Madsen (forfatter), Anne-Dorte Bruun Nielsen (forfatter), Claus Rohde (forfatter), Kasper Steensgaard (forfatter)

Formueretlige emner e-bog

DKK 699
(0)
Formueretlige emner foreligger hermed i en revideret og ajourført 8. udgave. Bogen rummer et udvalg af specielle formueretlige og formueretsrelaterede emner og er primært skrevet til brug for undervisningen på jurastudiets bacheloruddannelse. Forhåbentlig kan bogen også være til nytte for andre, som ønsker at skaffe sig et hurtigt overblik over et af de behandlede emner. Emnevalget er dikteret dels af lakunerne i den øvrige pensumlitteratur på den juridiske bacheloruddannelse, dels af behove...
DKK 699
Forfattere Palle Bo Madsen (forfatter), Morten M. Fogt (forfatter), Helle Isager (forfatter), Torsten Iversen (forfatter), Susanne Karstoft (forfatter), Susanne Kier (forfatter), Lars Hedegaard Kristensen (forfatter), Birgit Liin (forfatter), Lars Henrik Gam Madsen (forfatter), Anne-Dorte Bruun Nielsen (forfatter), Claus Rohde (forfatter), Kasper Steensgaard (forfatter)
Udgivet 1 august 2016
Længde 533 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771980004
Formueretlige emner foreligger hermed i en revideret og ajourført 8. udgave. Bogen rummer et udvalg af specielle formueretlige og formueretsrelaterede emner og er primært skrevet til brug for undervisningen på jurastudiets bacheloruddannelse. Forhåbentlig kan bogen også være til nytte for andre, som ønsker at skaffe sig et hurtigt overblik over et af de behandlede emner. Emnevalget er dikteret dels af lakunerne i den øvrige pensumlitteratur på den juridiske bacheloruddannelse, dels af behovet for en slags grundbog i de valgfag, som indgår i uddannelsen. De enkelte kapitler er skrevet af jurister ansat på Juridisk Institut ved Aarhus Universitet, og de respektive forfattere er hver især ansvarlige for deres egne bidrag.