Fra hjerne til hjerte (e-bog) af Stin
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Stine Jensen (forfatter), Stine Jensen (forfatter)

Fra hjerne til hjerte e-bog

DKK 104 Normal pris: DKK 138Du sparer: 25 %
(0)
Bliv den forælder du ønsker at være! Nærvær betyder ganske enkelt at være nær med sig selv. Kan du det, kan du være lige den forælder, du vil, for dine børn. Denne bog giver dig redskaberne trin for trin til at være autentisk og nærværende, til at sætte ord på, hvem du er som forælder og på den måde skabe det samvær med dine børn, som du ønsker... Hvornår er du nærværende i samværet med dine børn, og hvad giver det dig? Er du overhovedet nærværende? Stine Jensen arbejder som coach og har st...
DKK 104 Normal pris: DKK 138Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel 14 samtaler med kendte danskere om nærvær i familien
Forfattere Stine Jensen (forfatter), Stine Jensen (forfatter), Jens Eichler Lorentzen (redaktør), Jens Eichler Lorentzen (redaktør)
Udgivet 3 april 2012
Længde 211 sider
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792875594
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bliv den forælder du ønsker at være! Nærvær betyder ganske enkelt at være nær med sig selv. Kan du det, kan du være lige den forælder, du vil, for dine børn. Denne bog giver dig redskaberne trin for trin til at være autentisk og nærværende, til at sætte ord på, hvem du er som forælder og på den måde skabe det samvær med dine børn, som du ønsker... Hvornår er du nærværende i samværet med dine børn, og hvad giver det dig? Er du overhovedet nærværende? Stine Jensen arbejder som coach og har stillet 14 kendte danskere disse spørgsmål: Sebastian Klein, Alberte Winding, Naser Khader, Lotte Heise og mange andre fortæller, hvad de gør, når de fejler som forældre, og hvad de selv har lært hjemmefra. De reflekterer over, hvorfor nærværet er så fantastisk og til tider så svært. Denne bog vil inspirere dig og give dig mulighed for at se på dig selv og dine børn med nye øjne. Du vil få nye ideer og blive provokeret til at tage stilling. Måden at være nærværende på er forskellig fra menneske til menneske, men i sidste ende, er det det samme der ligger bag: Kærlighed til vores børn. Om forfatteren: Stine Jensen er uddannet Integrative Coach and Leader fra Ford Institute, San Diego, USA og derudover er hun uddannet Life Coach fra Mindjuice. Med udgangspunkt i Debbie Fords metode, hvor man arbejder med at integrere sine skyggesider, arbejder Stine med at støtte forældre i at udtrykke autenticitet og skabe styrkende overbevisninger om sig selv og om deres rolle som forældre. Hun har bred erfaring som både coach og mentor for unge mennesker fra True Norths ungecamps, mentorprojekter ved UU-Vestegnen, og fra sit arbejde som socialbehandler på Nørrebro. Stine er 37 år, er gift med Lars og mor til Liv på 7 år og Mads på 12 år.