Frihed og ære (e-bog) af Pernille Juh
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Pernille Juhl (forfatter)

Frihed og ære e-bog

DKK 164
(1)
‘Frihed og ære’ er en handlingsmættet roman, som beskriver et spændende stykke Danmarkshistorie. Den handler om en af vore ukendte helte under 2. verdenskrig. Christian Fries voksede op i Kollund, og ingen kunne vide, at han som 26-årig ville få vigtig betydning for krigens udvikling i Danmark. Få år efter Danmarks besættelse i 1940 blev han ansvarlig for opbygningen af den illegale Militære Efterretningstjeneste under Studenternes Efterretningstjeneste. Christian Fries kom fra en landsdel me...
DKK 164
DKK 164
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Pernille Juhl (forfatter)
Forlag Juhl's Forlag
Udgivet 15 september 2016
Længde 365 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799660599
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

‘Frihed og ære’ er en handlingsmættet roman, som beskriver et spændende stykke Danmarkshistorie. Den handler om en af vore ukendte helte under 2. verdenskrig. Christian Fries voksede op i Kollund, og ingen kunne vide, at han som 26-årig ville få vigtig betydning for krigens udvikling i Danmark. Få år efter Danmarks besættelse i 1940 blev han ansvarlig for opbygningen af den illegale Militære Efterretningstjeneste under Studenternes Efterretningstjeneste. Christian Fries kom fra en landsdel med et særligt forhold til fædrelandet som følge af Sønderjyllands historie gennem de sidste århundreder. Ord som Gud, Konge og Fædreland har derfor en ganske særlig betydning. I denne bog kan du læse om Christian Fries intense liv i en farlig tid under besættelsen, hvor spillereglerne ændredes dag for dag. Samme forfatter har tidligere udgivet Graastener-trilogien ‘Vent på mig Marie’, ‘Når solen står højest’ og ‘Efter Mørke’, hvorom anmelderne skrev: »Alle gode gange tre. Pernille Juhl tegner nænsomme portrætter af mennesker, hvis liv ændres af krigen og sætter flot punktum for familietrilogi«. Arne Mariager, Jyske Medier. »Jeg blev mindet om tv-serien Matador«. Jette Landager, Dansk Biblioteks Center.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Har læst de tre forrige bøger af samme forfatter. Glædede mig meget til Frihed og ære. Den er mindst lige så god som de forrige bøger. Handlingen foregår under 2. Verdenskrig. Vi følger Christian der gerne vil gøre en indsats i modstanden. En barsk fortælling men rigtig god.