Fynbogen 2018 (e-bog) af Jens Eichler
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jens Eichler Lorenzen (forfatter), Kim Lee (forfatter), Randi Faxøe Riisom (forfatter), Jørgen Lindgreen (forfatter), Jørn Ørnstrup (forfatter), Torben Hangaard (forfatter), Lise Søelund (forfatter), Lena Krogh Bertram (forfatter), Peter Faber (forfatter)

Fynbogen 2018 e-bog

DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
(0)
I dette års udgave af Fynbogen skal vi traditionen tro vidt omkring. Vi tager på byvandring i Bogense, besøger et glemt kunstnermiljø i Lindved og hører om, hvordan det var at være førstegangsfødende i Odense i tressernes begyndelse. Vi bliver klogere på Vollsmose Kirke og dens historie, hører om kunstneren Kent Holm og finder ud af, hvordan en rejsende i 1700-tallet oplevede Ærø. Der er barndomserindringer fra Veflinge i tresserne og halvfjerdserne, og beretningen om, hvordan Bertolt Bre...
DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jens Eichler Lorenzen (forfatter), Kim Lee (forfatter), Randi Faxøe Riisom (forfatter), Jørgen Lindgreen (forfatter), Jørn Ørnstrup (forfatter), Torben Hangaard (forfatter), Lise Søelund (forfatter), Lena Krogh Bertram (forfatter), Peter Faber (forfatter)
Udgivet 19 november 2018
Længde 187 sider
Genrer Biografier, Litteraturvidenskab, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772181875
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I dette års udgave af Fynbogen skal vi traditionen tro vidt omkring. Vi tager på byvandring i Bogense, besøger et glemt kunstnermiljø i Lindved og hører om, hvordan det var at være førstegangsfødende i Odense i tressernes begyndelse. Vi bliver klogere på Vollsmose Kirke og dens historie, hører om kunstneren Kent Holm og finder ud af, hvordan en rejsende i 1700-tallet oplevede Ærø. Der er barndomserindringer fra Veflinge i tresserne og halvfjerdserne, og beretningen om, hvordan Bertolt Brecht gik i eksil på Sydfyn, er også med. Vi får fortalt om dengang, svenskerne kom til Fyn i 1650’erne, og slutter af med den triste historie om digteren Carl Baggers sidste år i Odense. Bogens ti artikler, der er rigt illustrerede, henvender sig til alle, der har interesse i fynske forhold.