Fynbogen 2019 (e-bog) af Bettina Buhl
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Bettina Buhl (forfatter), Anders Wedel Berthelsen (forfatter), Lena Krogh Bertram (forfatter), Frans Ørsted Andersen (forfatter), Lise Søelund (forfatter), Randi Faxøe Riisom (forfatter), Torben Hangaard (forfatter), Knud Bjørn Eriksen (forfatter), Jørgen Lindgreen (forfatter), Max Rask (forfatter), Ingelise Bjerremann (forfatter)

Fynbogen 2019 (Fynbogen #4) e-bog

DKK 125 Dagens pris
(0)
I årets Fynbog skal vi høre nærmere om den fynske brunsvigertradition og opleve livet på et kontor i 1960’ernes Odense. Vi aflægger kunstnerisk visit i Kerteminde og besøger bagefter både kro og kirke i Bolbro. Det bliver til herregårdsbesøg på Ærø og til et møde med en ufortjent glemt maler i Nyborg. Vi får også den forrygende historie om den småkriminelle Ørsteddreng, der blev ordenshåndhæver i Amerika, ligesom vi får beretningen om dengang, Frederik 9. kom på uanmeldt besøg hos statsmi...
DKK 125 Dagens pris
Forfattere Bettina Buhl (forfatter), Anders Wedel Berthelsen (forfatter), Lena Krogh Bertram (forfatter), Frans Ørsted Andersen (forfatter), Lise Søelund (forfatter), Randi Faxøe Riisom (forfatter), Torben Hangaard (forfatter), Knud Bjørn Eriksen (forfatter), Jørgen Lindgreen (forfatter), Max Rask (forfatter), Ingelise Bjerremann (forfatter)
Udgivet 17 juni 2019
Længde 169 sider
Genrer Historie og Arkæologi, Faglitteratur
Serie Fynbogen
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772184944
I årets Fynbog skal vi høre nærmere om den fynske brunsvigertradition og opleve livet på et kontor i 1960’ernes Odense. Vi aflægger kunstnerisk visit i Kerteminde og besøger bagefter både kro og kirke i Bolbro. Det bliver til herregårdsbesøg på Ærø og til et møde med en ufortjent glemt maler i Nyborg. Vi får også den forrygende historie om den småkriminelle Ørsteddreng, der blev ordenshåndhæver i Amerika, ligesom vi får beretningen om dengang, Frederik 9. kom på uanmeldt besøg hos statsminister Erik Eriksen på slægtsgården i Ringe. Fra Svendborgkanten hører vi om lokalradioernes historie, og tilbage i Odense kan vi slappe af med en kop kaffe i kolonihaven og høre om livet i Haveforeningen Martinsminde. Som dramatisk afslutning får vi lov til at opleve besættelsestidens Odense gennem et par opmærksomme, men skræmte barneøjne.