Gabriels Inferno (e-bog) af Sylvain R
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Sylvain Reynard (forfatter)

Gabriels Inferno e-bog

DKK 117
(1)
En mands frelse, en kvindes sensuelle opvågning … Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid. Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser der ikke har nogen grænser. Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere. Passioneret og syndigt, Gabriels Inferno er første bog i en sensuel tri...
DKK 117
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Sylvain Reynard (forfatter), Sabrina Glud (oversætter)
Forlag DreamLitt Aps
Udgivet 9 december 2016
Længde 669 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771710120
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En mands frelse, en kvindes sensuelle opvågning … Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid. Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser der ikke har nogen grænser. Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere. Passioneret og syndigt, Gabriels Inferno er første bog i en sensuel trilogi.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Frygtelig bog. Troede det bare var mig men fandt en anmeldelse (Laura) på www.goodreads.com som beskriver mine egne kvaler med en kedelig bog med langsommelige, trættende dialoger og tankespil. Nåede halvvejs i bogen og har for en sjælden gang opgivet at læse en bog færdig, simpelthen fordi den er intetsigende. Havde man kunne give nul stjerner fik den det.