Genspejl (e-bog) af Claus M. Lohman
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Claus M. Lohman (forfatter)

Genspejl e-bog

DKK 136 Normal pris: DKK 184Du sparer: 25 %
(4)
Selvstændig fortsættelse til videnskabskrimien Genstart. Bedst som dønningerne har lagt sig, og en ny tilværelse er begyndt, tager tingene igen fart for den unge retsgenetiker, Sarah Bermann, og den jævnaldrende amish, David Stoltzfus, der nu begge er tilknyttet det lokale plejehjem i det idylliske Pine Creek, Pennsylvania. En beboer har begået selvmord og i forbindelse med den rutinemæssige efterforskning, finder man menneskeknogler i dyndet. Da området er gammelt indianerterritorium, tillæ...
DKK 136 Normal pris: DKK 184Du sparer: 25 %
DKK 148
Undertitel To Verdener. En Mission.
Forfattere Claus M. Lohman (forfatter), Karen Høgh (redaktør), CV Rasmussen (redaktør), Camilla Vingaard Hansen (redaktør), Marie Marcuslund-Reuss (redaktør), Johan Swanepoel (illustrator)
Udgivet 19 marts 2015
Længde 432 sider
Genrer Thriller og Spænding, Science Fiction, Romaner, Science Ficton og Fantasy, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799640751
Selvstændig fortsættelse til videnskabskrimien Genstart. Bedst som dønningerne har lagt sig, og en ny tilværelse er begyndt, tager tingene igen fart for den unge retsgenetiker, Sarah Bermann, og den jævnaldrende amish, David Stoltzfus, der nu begge er tilknyttet det lokale plejehjem i det idylliske Pine Creek, Pennsylvania. En beboer har begået selvmord og i forbindelse med den rutinemæssige efterforskning, finder man menneskeknogler i dyndet. Da området er gammelt indianerterritorium, tillægges fundet ikke den store betydning, men Sarah er af en anden opfattelse og får sendt de jordiske rester til obduktion. Hun ønsker samtidig klarhed over den genetiske sammensætning hos de omkringboende mennonitter og tager derfor modvilligt tilbage til sin tidligere arbejdsplads på det genetiske center i Philadelphia, hvor en opsigtsvækkende evolutionel opdagelse venter hende. Hendes involvering i sagen når frem til det flugtsikre ADX fængsel i Florence, Colorado, hvor livstidsfangen Dennis Lineker afsoner, og snart er den tidligere tophemmelige FBI-gruppe, ONE, atter samlet. Klar til hævn og udslettelse. Men intet er som forventet, og selv det umulige kan blive muligt. Konspiratorisk og faktuel spændingsroman med stænk af krimi og science reality, der er en genre, som er opfundet af forfatteren. På den officielle liste over de største krimiudgivelser i 2015. Læs mere om bog og forfatter her: http://forlagetproportion.dk/index.php/en/bedom/15-os/10-clausm.lohman
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

God bog

Genspejl af Claus M. Lohman er en god og velskrevet bog, som er spændende det meste af tiden. Den er dog lidt tør og kedelig i starten, men bliver mere spændende efterhånden, som den skrider frem. Jeg glæder mig til næste bog i serien, da de to første begge har været gode. Slutningen er god og spændende, måske en smule forvirrende, men stadig god og spændende. Den er meget realistisk, og kunne i teorien også foregå i virkeligheden. Personerne er meget virkelighedstro og udvikler sig gennem bogen. Man opbygger stille og roligt et forhold til dem, specielt til Sarah og David, efterhånden som man indføres i deres hverdag. Hvis man bare skimmer bogen, tror jeg ikke, man får et nært forhold til personerne, men hvis man lader sig fordybe, begynder man at opbygge et slags forhold til personerne, og man begynder at føle, at man kender dem. En spændende og lærerig krimi med mange overraskelser.

OK

Genspejl er en ok bog, men den er lidt kedelig når man har læst Genstart. Går meget i det samme.

Genspejl

Jeg synes, at Genspejl er en rigtig god bog. Dog er plottet meget af det samme som den forrige bog Genstart. Det gjorde, at jeg hele tiden havde en ide om hvad der kunne ske, og jeg blev ikke rigtig overrasket på noget tidspunkt. Men de ting som sker i bogen virker meget gennemtænkt, og der er ikke noget som virker overnaturligt eller urealistisk. Bogen Genspejl er skrevet rigtig godt, og i modsætning til Genstart, er der ikke de virkelige lange forklaringer. Det er et godt plot, og jeg kan rigtig godt lide det. Det minder bare meget om Genstart.

Genspejl

Jeg synes, genspejl er igen ligesom ved genstart, altså den første bog i trilogien, lidt for informerende. Man får selvfølgelig ikke ligeså meget af vide om amish, eller retter sagt menoitterne og om personerne, som ved genstart. Da jeg læste bogen, var det næsten som om jeg selv var med, jeg var fluen på væggen. Optakten til slutningen og selve slutningen er helt klar det bedste. Det er så spændende, at man ikke kan lægge bogen fra sig, man skal bare lige læse én side til, sådan fortsætter det gennem hele bogen. Slutningen er så twisted og uventet, af man bliver helt forbavset. Super god bog!