Geriatri (e-bog) af Finn Rønholt Hans
Tilføj til ønskeliste
Finn Rønholt Hansen (forfatter), Marianne Kirchhoff (forfatter), Claus Moe (forfatter), Marianne Schroll (forfatter), Else Marie S. Damsgaard (forfatter), Carsten Hendriksen (forfatter)

Geriatri e-bog

DKK 239
(0)
Fokus er lagt på udredning, behandling og forebyggelse af de mest almindelige sygdomme, som rammer ældre. Målet er, at bogen kan anvendes som grundlæggende lærebog i geriatri. Der redegøres for geriatriens definitioner og begrebsapparat, og de forhold, der adskiller den almindelige aldringsproces fra sygdom og svækkelse. De efterfølgende kapitler omhandler hyppigt forekommende sygdomme og andre tilstande af betydning for geriatriske patienter. I bogens sidste del beskrives hvordan geriatrisk ...
DKK 239
Undertitel Basisbog
Forfattere Finn Rønholt Hansen (forfatter), Marianne Kirchhoff (forfatter), Claus Moe (forfatter), Marianne Schroll (forfatter), Else Marie S. Damsgaard (forfatter), Carsten Hendriksen (forfatter)
Forlag Munksgaard
Udgivet 1 januar 2007
Længde 224 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788762807150
Fokus er lagt på udredning, behandling og forebyggelse af de mest almindelige sygdomme, som rammer ældre. Målet er, at bogen kan anvendes som grundlæggende lærebog i geriatri. Der redegøres for geriatriens definitioner og begrebsapparat, og de forhold, der adskiller den almindelige aldringsproces fra sygdom og svækkelse. De efterfølgende kapitler omhandler hyppigt forekommende sygdomme og andre tilstande af betydning for geriatriske patienter. I bogens sidste del beskrives hvordan geriatrisk rehabilitering i dag organiseres og udføres på landes sygehuse.