Gøgereden (e-bog) af Lars Hansen, Wil
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Hansen (forfatter), William Fatina (forfatter), Ugebladet Søndag (forfatter)

Gøgereden (Søndags noveller) e-bog

DKK 50
(0)
Format: ePub På Bregnekær Gods bor Michael Corneliussen og hans kone, Inge. Den yngste datter, Bettina, har forpagtet Møllen, hvor hun driver restaurant og i et anneks har seks værelser. Stedet er populært, så Bettina har planer om at udvide. Men det er ikke alle, der er begejstrede for den idé. Specielt ikke søsteren Chalotte, der har sine egne planer for godset og Møllen. Da hun omkommer ved et styrt med sin hest, starter rygterne, og det går op for Bettina, at folk mistænker hende for at v...
DKK 50
Undertitel Søndags krimi-noveller
Forfattere Lars Hansen (forfatter), William Fatina (forfatter), Dorthe Liljensøe (redaktør), Jesper Green (redaktør), Ugebladet Søndag (forfatter)
Udgivet 24 august 2015
Længde 41 sider
Genrer Krimier
Serie Søndags noveller
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793359512
Format: ePub På Bregnekær Gods bor Michael Corneliussen og hans kone, Inge. Den yngste datter, Bettina, har forpagtet Møllen, hvor hun driver restaurant og i et anneks har seks værelser. Stedet er populært, så Bettina har planer om at udvide. Men det er ikke alle, der er begejstrede for den idé. Specielt ikke søsteren Chalotte, der har sine egne planer for godset og Møllen. Da hun omkommer ved et styrt med sin hest, starter rygterne, og det går op for Bettina, at folk mistænker hende for at være skyld i Chalottes død. Og det er ikke det eneste dødsfald, hun mistænkes for.