Grøn Læseklub, lydret, Noma er kok (e
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anne Donslund (forfatter)

Grøn Læseklub, lydret, Noma er kok (Læseklub) e-bog

DKK 36
(0)
I Noma er kok har Noma bestemt sig for at lave aftensmaden. Hun går i gang i køkkenet, og den får ikke for lidt. Mens mor og far pligtopfyldende spiser Nomas mad, drømmer hun om at være en fin kok. Lars Samsøes sjove illustrationer understøtter Anne Marie Donslunds humoristiske tekst. Til trods for sin korte længde og letlæselige tekst har historien noget at byde på. Lix 5 LET-tal 9 Læseniveauet er til tidlig læsning, læseløft og læseindsats. Grøn Læseklub, lydret Bøgerne i serien indeh...
DKK 36
Forfattere Anne Donslund (forfatter), Lars Samsøe Lars Samsøe (illustrator), Andreas Munk Scheller Andreas Munk Scheller (redaktør)
Udgivet 1 januar 2008
Længde 24 sider
Genrer 6-9 År, Børnebøger
Serie Læseklub
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788723527660
I Noma er kok har Noma bestemt sig for at lave aftensmaden. Hun går i gang i køkkenet, og den får ikke for lidt. Mens mor og far pligtopfyldende spiser Nomas mad, drømmer hun om at være en fin kok. Lars Samsøes sjove illustrationer understøtter Anne Marie Donslunds humoristiske tekst. Til trods for sin korte længde og letlæselige tekst har historien noget at byde på. Lix 5 LET-tal 9 Læseniveauet er til tidlig læsning, læseløft og læseindsats. Grøn Læseklub, lydret Bøgerne i serien indeholder mange lydrette og lydnære ord. Desuden er der fokus på korte, enkle sætninger og hyppige gentagelser.