Grundbegreber i Teori U (e-bog) af El
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Grundbegreber i Teori U e-bog

DKK 52
(0)
Her får du en enkel og essentiel guide til de vigtigste begreber i Teori U. Med den kan du tage del i det voksende fællesskab af fagfolk, der bruger Otto Scharmers innovationsfilosofi i praksis.   Steen Hildebrandt, ph.d., er professor på Aarhus Universitet, adjungeret professor på CBS og partner i Hildebrandt & Brandi A/S. Michael Stubberup, cand.mag., er stifter af og bestyrelsesformand for SYNerGAIA Rehabilitering samt medforfatter til Bæredygtig ledelse. Matias I.S.W. Nielsen, can...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Elad Jair Chone (forfatter), Matias Ignatius Stubberup Waagner Nielsen (forfatter), Michael Stubberup (forfatter), Steen Hildebrandt (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 1 april 2015
Genrer Økonomi og Ledelse, Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702174403
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Her får du en enkel og essentiel guide til de vigtigste begreber i Teori U. Med den kan du tage del i det voksende fællesskab af fagfolk, der bruger Otto Scharmers innovationsfilosofi i praksis.   Steen Hildebrandt, ph.d., er professor på Aarhus Universitet, adjungeret professor på CBS og partner i Hildebrandt & Brandi A/S. Michael Stubberup, cand.mag., er stifter af og bestyrelsesformand for SYNerGAIA Rehabilitering samt medforfatter til Bæredygtig ledelse. Matias I.S.W. Nielsen, cand.psych., er ph.d.-studerende på Aarhus Universitet og direktør for ngo’en Help Every Day. Elad J. Chone, cand.psych., driver virksomhed med fokus på mindfulness. De fire har sammen skrevet bogen Introduktion til Teori U.