Grundlæggende immaterialret (e-bog) a
Tilføj til ønskeliste
Peter Schønning (forfatter), Bjørn von Ryberg (forfatter), Martin Kyst (forfatter), Knud Wallberg (forfatter), Martin Sick Nielsen (forfatter)

Grundlæggende immaterialret e-bog

DKK 749
(0)
Grundlæggende immaterialret udkommer nu i en opdateret udgave med de væsentligste lovændringer og nyeste retspraksis inddraget.  Bogen giver et grundigt overblik over den til tider ganske komplekse lovgivning inden for immaterialretten. Fremstillingen er krydret med en lang række praktiske eksempler og gennemgår de vigtigste immaterialrettigheder: Ophavsret Designret Kendetegnsret Patentret Bogen er brugbar dels som lærebog i undervisningen i immaterialret på de højere læreanstalter, d...
DKK 749
Forfattere Peter Schønning (forfatter), Bjørn von Ryberg (forfatter), Martin Kyst (forfatter), Knud Wallberg (forfatter), Martin Sick Nielsen (forfatter)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 1 september 2009
Længde 447 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788713049882
Grundlæggende immaterialret udkommer nu i en opdateret udgave med de væsentligste lovændringer og nyeste retspraksis inddraget.  Bogen giver et grundigt overblik over den til tider ganske komplekse lovgivning inden for immaterialretten. Fremstillingen er krydret med en lang række praktiske eksempler og gennemgår de vigtigste immaterialrettigheder: Ophavsret Designret Kendetegnsret Patentret Bogen er brugbar dels som lærebog i undervisningen i immaterialret på de højere læreanstalter, dels som håndbog for praktikere, der her kan finde løsninger på de immaterialretlige problemer, de møder i praksis.