Guldet i bjergene (e-bog) af Louis L'
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Louis L'amour (forfatter), Louis L'Amour (forfatter)

Guldet i bjergene e-bog

DKK 54
(0)
Hvordan transporterer man guld for flere millioner ned fra et vildsomt bjerg? Det kan være temmelig vanskeligt, når det spor, man skal følge, er tyve år gammelt. Men Sackett-brødrede var fast besluttet på at finde skatten – og finde ud af, hvad der egentlig var sket med deres far, da han for tyve år siden førte en gruppe mænd op ad bjerget. Orrin og Tell Sackett håbede, at de ville være i stand til at overliste de folk, som var ude efter guldet – og som var parat til at slå enhver ihjel, de...
DKK 54
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Louis L'amour (forfatter), Louis L'Amour (forfatter), Inger Vedersø (oversætter), Inger Vedersø Inger Vedersø (oversætter)
Udgivet 17 oktober 2016
Længde 190 sider
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Eventyr, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711496046
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hvordan transporterer man guld for flere millioner ned fra et vildsomt bjerg? Det kan være temmelig vanskeligt, når det spor, man skal følge, er tyve år gammelt. Men Sackett-brødrede var fast besluttet på at finde skatten – og finde ud af, hvad der egentlig var sket med deres far, da han for tyve år siden førte en gruppe mænd op ad bjerget. Orrin og Tell Sackett håbede, at de ville være i stand til at overliste de folk, som var ude efter guldet – og som var parat til at slå enhver ihjel, der stod i vejen for dem.