Håb (e-bog) af Amanda Berry, Gina DeJ
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Amanda Berry (forfatter), Gina DeJesus (forfatter), Mary Jordan (forfatter), Kevin Sullivan (forfatter)

Håb e-bog

DKK 194
(0)
TO KVINDER, DER VAR CLEVELAND-KIDNAPPEREN ARIEL CASTROS TILFÆLDIGE OFRE, STÅR I DENNE BOG FREM OG FORTÆLLER DERES HISTORIE OM BORTFØRELSEN, TI ÅRS FANGENSKAB OG DEN DRAMATISKE FLUGT. Forladt af en hustru, han havde pint og plaget i årevis, besluttede en midaldrende skolebuschauffør fra Cleveland, Ohio i 2002 at tage, hvad han ikke kunne få. Over tre år kidnappede han tre piger fra nabolaget, installerede dem i sit hus i lænker og bag barrikaderede vinduer, og gennem ti år forsvandt han længe...
DKK 194
DKK 104
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Hvordan vi overlevede ti år som Cleveland-kidnapperens fanger
Forfattere Amanda Berry (forfatter), Gina DeJesus (forfatter), Mary Jordan (forfatter), Kevin Sullivan (forfatter), Ebbe Rosander (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 31 maj 2016
Længde 354 sider
Genrer Biografier, Samfund og Politik, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771596939
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

TO KVINDER, DER VAR CLEVELAND-KIDNAPPEREN ARIEL CASTROS TILFÆLDIGE OFRE, STÅR I DENNE BOG FREM OG FORTÆLLER DERES HISTORIE OM BORTFØRELSEN, TI ÅRS FANGENSKAB OG DEN DRAMATISKE FLUGT. Forladt af en hustru, han havde pint og plaget i årevis, besluttede en midaldrende skolebuschauffør fra Cleveland, Ohio i 2002 at tage, hvad han ikke kunne få. Over tre år kidnappede han tre piger fra nabolaget, installerede dem i sit hus i lænker og bag barrikaderede vinduer, og gennem ti år forsvandt han længere og længere ind i en vanvidsforestilling om et lykkeligt familieliv. Et liv, som for Amanda, Gina og Michelle var et slaveliv med vold, voldtægt, sult og sorg. HÅB er en gribende og grum kriminalhistorie om karakterafvigeren Ariel Castros ufattelige forbrydelse. Om mareridtet på Seymour Avenue, baseret på pigernes egne optegnelser, krydsklippet med historien om familiernes kamp for de savnede døtre og FBI-agenternes utrættelige søgen efter spor i en sag, der blev mere og mere kold – indtil en mirakuløs mandag i maj 2013. Men det er også pigernes livsbekræftende personlige historie om et spinkelt, spirende håb, materialiseret i Jocelyn, som Amanda fødte i huset. Og om viljen til at overleve manden og monstret, der stjal deres ungdom.