Håndbog i høflighed (e-bog) af Michae
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Michael Böss (forfatter), Christina Djurhuus (forfatter), Sandra Dæncker (forfatter), Thomas Harder (forfatter), Henrik Rye Møller (forfatter), Annegrethe Rasmussen (forfatter), Peter Kyhn (forfatter), Jens Ulrich Pedersen (forfatter), Marja Vasala-Fleischer (forfatter), Ulla Gjedde Palmgren (forfatter), Marie Østergaard Knudsen (forfatter), Jette Friis Tucã (forfatter)

Håndbog i høflighed e-bog

DKK 224
(0)
Om at begå sig som dansker i udlandet. Om at kommunikere med folk fra andre lande uden at trampe rundt som en elefant i den interkulturelle porcelænsforretning. Med afsæt i et portræt af landets specifikke træk og egen selvforståelse gives der brugbare råd til, hvordan man tager kontakt til en udenlandsk virksomhed, forbereder det professionelle møde og begår sig i det sociale liv. De elleve EU-lande er beskrevetaf eksperter, der hver især har et indgående kendskab til "deres" land, og som ha...
DKK 224
Undertitel Kulturelle koder i elleve EU-lande
Forfattere Michael Böss (forfatter), Christina Djurhuus (forfatter), Sandra Dæncker (forfatter), Thomas Harder (forfatter), Henrik Rye Møller (forfatter), Annegrethe Rasmussen (forfatter), Ulla Gjedde Palmgren (redaktør), Peter Kyhn (forfatter), Jens Ulrich Pedersen (forfatter), Marja Vasala-Fleischer (forfatter), Ulla Gjedde Palmgren (forfatter), Marie Østergaard Knudsen (forfatter), Jette Friis Tucã (forfatter)
Forlag Multivers
Udgivet 1 januar 2007
Længde 337 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779175754
Om at begå sig som dansker i udlandet. Om at kommunikere med folk fra andre lande uden at trampe rundt som en elefant i den interkulturelle porcelænsforretning. Med afsæt i et portræt af landets specifikke træk og egen selvforståelse gives der brugbare råd til, hvordan man tager kontakt til en udenlandsk virksomhed, forbereder det professionelle møde og begår sig i det sociale liv. De elleve EU-lande er beskrevetaf eksperter, der hver især har et indgående kendskab til "deres" land, og som har boet og arbejdet i og med det pågældende land i adskillige år.Bogen henvender sig til alle, der rejser i et professionelt øjemed: forretningsfolk, politikere, journalister, studerende og til enhver med interesse for omverdensforståelse.