Harja, romernes tolk (e-bog) af Jørge
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jørgen Lindgreen (forfatter)

Harja, romernes tolk e-bog

DKK 87 Normal pris: DKK 115Du sparer: 25 %
(0)
Romerriget ekspanderer som aldrig før. På nordfronten er den kommende kejser Tiberius i spidsen for legionerne, da kejseren i Rom beslutter at sende en ekspedition ad søvejen, i året 5, for at udforske det ukendte norden. Samtidig er den fredløse høvdingesøn, Harja, fra Himmerland, nået frem til Colonia Agripinensis (Køln), efter at kæresten Grit har sendt ham på flugt. Harja får sit livs udfordring hos romerne. Han udpeges til Tiberius’ tolk og vejviser for ekspeditionen. Den farlige sørejs...
DKK 87 Normal pris: DKK 115Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Det romerske kejserriges ekspedition til de nordlige territorier i året 5
Forfattere Jørgen Lindgreen (forfatter), Joyce Grosswiler (illustrator)
Udgivet 1 oktober 2015
Længde 308 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793395084
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Romerriget ekspanderer som aldrig før. På nordfronten er den kommende kejser Tiberius i spidsen for legionerne, da kejseren i Rom beslutter at sende en ekspedition ad søvejen, i året 5, for at udforske det ukendte norden. Samtidig er den fredløse høvdingesøn, Harja, fra Himmerland, nået frem til Colonia Agripinensis (Køln), efter at kæresten Grit har sendt ham på flugt. Harja får sit livs udfordring hos romerne. Han udpeges til Tiberius’ tolk og vejviser for ekspeditionen. Den farlige sørejse kan begynde, storm og tåge i det iskolde nordhav venter. Romernes arvefjende, de vilde germandere, har måske spioner om bord, og hvad sker der, når galejerne Minerva og Jupiter og det lille fragtskib Sybille, der har kostbare gaver i sit lastrum, forsøger at komme ind i Limfjorden? Hvis det lykkes, hvordan bliver de så modtaget af gamle fjende, kimbrerne, som få årtier før var ved at besejre romerriget? Om forfatteren Jørgen Lindgreen er født i 1936 i Odense og kontoruddannet. Aktiv på den politiske venstrefløj fra fjortenårsalderen. Senere folketingskandidat og værftsarbejder, korrekturlæser, ansat ved telegrafvæsenet og oplæser i Odense kommunes ældreverden. Har gennem 30 år arbejdet for sin søns og andre autisters rettigheder i samfundet. Leder Munkebo-Lillescene, en modelteatergruppe, der spiller forestillinger på det lokale bibliotek. Omtale "HIstorien om Harja byder på romantik, kærlighed, antik storpolitik, spionage og masser af drama." Thomas Harder, Politiken.

 "En spændende og handlingsmættet historisk roman om det romerske kejserriges  ekspedition til de nordlige territorier i året 5." Nordjyske Stiftstidende.

 "Jørgen LIndgreen er en frisk fortæller med fornemmelse for mennesker og skikke i en fjern historisk tid, som han levendegør med nutidig nerve." Anne Chaplin Hansen, Jyllands Posten.