Harpiks (e-bog) af Ane Riel
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ane Riel (forfatter)

Harpiks e-bog

DKK 84
(1)
Pigen Liv vokser op på en lille ø sammen med en mor, som er for stor til at kunne forlade soveværelset, og en far, der fylder hjemmet op med skrammel og melder sin levende datter død. At han også kvæler sin egen mor, synes ret naturligt for Liv, som i begyndelsen ikke sætter spørgsmålstegn ved den forkrøblede verden, hun præsenteres for. Hun tvivler da heller ikke på, at hun selv er elsket af den far, som holder hende skjult i en gammel container. HARPIKS er en smuk fortælling om kærlighed,...
DKK 84
DKK 115
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Ane Riel (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 25 august 2016
Genrer Mysterier, Thriller og Spænding, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702224139
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Pigen Liv vokser op på en lille ø sammen med en mor, som er for stor til at kunne forlade soveværelset, og en far, der fylder hjemmet op med skrammel og melder sin levende datter død. At han også kvæler sin egen mor, synes ret naturligt for Liv, som i begyndelsen ikke sætter spørgsmålstegn ved den forkrøblede verden, hun præsenteres for. Hun tvivler da heller ikke på, at hun selv er elsket af den far, som holder hende skjult i en gammel container. HARPIKS er en smuk fortælling om kærlighed, loyalitet og omsorg. Men det er også en gysende beretning om angst for at miste, om fastholdelse, splittelse og paranoia – og om utilsigtet ondskab. Romanen er blevet tildelt GLASNØGLEN 2016, som gives for 'Nordens bedste spændingsroman'. Forinden vandt den Harald Mogensen-prisen som 'Bedste danske spændingsroman' og opnåede en andenplads ved DR Romanprisen 2016. Den er Ane Riels anden roman. Hun debuterede i 2013 med 'Slagteren i Liseleje', der blev kåret som 'Årets bedste danske spændingsdebut' og nu også er udkommet på tysk. 'Harpiks' er foreløbig solgt til udgivelse i Norge, Finland, Tyskland, Sverige, Tjekkiet, Slovakiet og Japan.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fantastisk!

Grusom men også fantastisk og anderledes fortælling. Jeg læser normalt krimier men denne bog fangede mig virkelig - jeg kunne ikke lægge den fra mig..