H.C. Andersen og kærligheden (e-bog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

H.C. Andersen og kærligheden e-bog

DKK 106
(0)
De mest afgørende og bevægende år i H.C. Andersens liv er gennembrudsårene fra 1827-1835. Efter en veloverstået studentereksamen debuterer H.C. Andersen med hele tre bøger og bliver publikums yndling. Men kun for en kort stund. Den grimme ællings lange kamp mod tiderne begynder. På en studietur til Jylland og Fyn – for at samle materiale til en ny roman – forelsker H.C. Andersen sig i den rige købmandsdatter Riborg Voigt, og det bliver afgørende for den unge digter. Riborg genelsker ham i...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Hans Christian Andersen (forfatter), Bjarne Nielsen Brovst (forfatter), Bjarne Nielsen Brovst (forfatter), Bjarne Nielsen Brovst (forfatter)
Udgivet 1 april 2010
Længde 100 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711413777
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

De mest afgørende og bevægende år i H.C. Andersens liv er gennembrudsårene fra 1827-1835. Efter en veloverstået studentereksamen debuterer H.C. Andersen med hele tre bøger og bliver publikums yndling. Men kun for en kort stund. Den grimme ællings lange kamp mod tiderne begynder. På en studietur til Jylland og Fyn – for at samle materiale til en ny roman – forelsker H.C. Andersen sig i den rige købmandsdatter Riborg Voigt, og det bliver afgørende for den unge digter. Riborg genelsker ham ikke. Og skuffelsen danner afsæt for de store rejser ud i Europa, hvor den unge digter finder det store fortællestof, der siden gør hans romaner internationalt kendte. Men det er med eventyrerne, han bliver berømt. Og ensom. "Denne bog anbefales meget." – Vilhelm Topsøe, Weekendavisen "... man (vil) finde det nye bind absolut læseværdigt, underholdende og indlevet, med sans for det lille og det store drama." – Johan De Mylius, Berlingske Tidende Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede mede "Mit hjertes have". Sidenhen har han skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og bøger om historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere, heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.