Himlen ved mine fødder (e-bog) af Jan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jandy Nelson (forfatter)

Himlen ved mine fødder e-bog

DKK 84
(1)
Lennies storesøster Bailey dør pludselig en dag. En fatal hjertefejl viser det sig. Lennie kan ikke acceptere tabet, og sorgen vælter hende konstant omkuld, hver gang hun rejser sig bare den mindste smule. I sorgen finder hun og Baileys kæreste Toby sammen. De nærer hinandens længsel og føler, at når de er sammen, bliver Bailey en lille smule levende igen. Men en dag står Joe og banker på Lennies dør. Den nye fyr på skolen, der aldrig har kendt Bailey, og som puster til den glød, der ulmer i...
DKK 84
DKK 133
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jandy Nelson (forfatter), Kina Bodenhoff (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 8 januar 2016
Længde 352 sider
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702195811
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Lennies storesøster Bailey dør pludselig en dag. En fatal hjertefejl viser det sig. Lennie kan ikke acceptere tabet, og sorgen vælter hende konstant omkuld, hver gang hun rejser sig bare den mindste smule. I sorgen finder hun og Baileys kæreste Toby sammen. De nærer hinandens længsel og føler, at når de er sammen, bliver Bailey en lille smule levende igen. Men en dag står Joe og banker på Lennies dør. Den nye fyr på skolen, der aldrig har kendt Bailey, og som puster til den glød, der ulmer i Lennie. En længsel efter at leve igen, som Lennie bare ikke vil give plads til. Men Joe er stædig, og Lennie er pludselig splittet mellem Toby, der giver Bailey liv, og Joe, der giver Lennie liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Himlen ved mine fødder

Himlen ved mine fødder af Jandy Nelson Da Lennies søster Bailey pludselig dør, kan Lennie ikke accepterer at hun er væk. Lennie gør alt for at beholde Bailey i sit liv, også ubevidst. Hun mindes Bailey bedst ved at være sammen med Baileys kæreste Toby. Og Toby ser Bailey i Lennie. Og sammen mindes de, og det bliver til mere end bare samtaler. Lennie er med i skolens orkester, da hun spiller på klarinet og Joe er den nye på Lennies skole og i orkesteret. Han kender ikke Bailey, og det er en dejlig frihed for Lennie at være sammen med Joe, og de giver efter for den fysiske tiltrækning til hinanden. Lennie er pludselig splittet mellem Toby der giver Bailey liv og Joe der giver Lennie liv. Er du til YA romaner er denne lige sagen, det er en sød, sørgelig, relevant og til tider en meget sjov bog. Den er letlæselig, og den er så godt skrevet, at man kan mærke floden og dufte roserne, og se de små lapper papirer som Lennie gemmer, se den flotte Toby og den lækre Joe for sig. Vi møder også verdens skønneste Bedstemor i skøre kjoler, og onkel Big som samler på døde insekter. Hvis du læser Stephanie Perkins, vil du elske Himlen ved mine fødder af Jandy Nelson. Den har fået en plads i mit hjerte. Blinke. Blinke. Blinke.