House of Secrets #3: De tre Verdensvo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Chris Rylander (forfatter)

House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere (House of Secrets #3) e-bog

DKK 100
(0)
Bogverdenen og den virkelige verden er ved at smelte sammen, og den onde Vindheks er opsat på at invadere den virkelige verden med sin hær af barske krigere, nazicyborgs og mange andre monstre. Cordelia, Brendan og Eleanor er derfor igen nødt til at bevæge sig ind i den skræmmende bogverden for at forsøge at forpurre Vindheksens planer. Men det er langt fra nemt, når man ikke ved hvem man kan stole på. "De tre Verdensvogtere" er tredje og sidste bind i en episk fortælling, der tager dig med p...
DKK 100
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Chris Rylander (forfatter), Sarah Feddersen Thomsen (oversætter)
Forlag Tellerup A/S
Udgivet 29 marts 2017
Længde 592 sider
Genrer Fantasy, Eventyr, Science Ficton og Fantasy, Skønlitteratur
Serie House of Secrets
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788758826950
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bogverdenen og den virkelige verden er ved at smelte sammen, og den onde Vindheks er opsat på at invadere den virkelige verden med sin hær af barske krigere, nazicyborgs og mange andre monstre. Cordelia, Brendan og Eleanor er derfor igen nødt til at bevæge sig ind i den skræmmende bogverden for at forsøge at forpurre Vindheksens planer. Men det er langt fra nemt, når man ikke ved hvem man kan stole på. "De tre Verdensvogtere" er tredje og sidste bind i en episk fortælling, der tager dig med på et hæsblæsende eventyr hvor alt er muligt og intet helt er som det ser ud til. Bag bogen står Hollywood-ikonet Chris Columbus, bestseller-forfatteren Ned Vizzini og børnebogsforfatter Chris Rylander.