Humanistisk videnskabsteori (e-bog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Finn Collin (forfatter)

Humanistisk videnskabsteori e-bog

DKK 319
(1)
Humanistisk videnskabsteori er en undervisnings- og oplysningsbog. Den henvender sig primært til dem, der skal påbegynde eller er i gang med et humanistisk studium, herunder ikke mindst studerende på fagelementet "Fagets videnskabsteori". Men den vil også være nyttig for dem, der gerne vil have et ajourført overblik over de humanistiske videnskabsgrene. Tretten forskere skriver i femten kapitler om humanioras historie og tendenser i nyere tid, om relationen mellem naturvidenskaberne og de hu...
DKK 319
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Finn Collin (forfatter)
Udgivet 19 september 2014
Længde 636 sider
Genrer Religion og Filosofi, Humaniora, Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711323427
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Humanistisk videnskabsteori er en undervisnings- og oplysningsbog. Den henvender sig primært til dem, der skal påbegynde eller er i gang med et humanistisk studium, herunder ikke mindst studerende på fagelementet "Fagets videnskabsteori". Men den vil også være nyttig for dem, der gerne vil have et ajourført overblik over de humanistiske videnskabsgrene. Tretten forskere skriver i femten kapitler om humanioras historie og tendenser i nyere tid, om relationen mellem naturvidenskaberne og de humane videnskaber og om de enkelte videnskabsteoretiske grene: positivisme, kritisk rationalisme/paradigmer, fænomenologi, hermeneutik, historisme, strukturalisme psykoanalyse, kognitivisme, socialkonstruktivisme, dekonstruktion, empiri og kvalitativ metode. Bogen indeholder et navneregister og en udførlig ordliste med begrebsforklaringer. Hvert kapitel er forsynet med en kommenteret litteraturliste. Denne bog er revideret og udvidet i forhold til de to første udgaver fra henholdsvis 1995 og 2003.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Væreste omgang lort!

Jeg har aldrig nogensinde læst en bog med så mange unødvendige, irriterende, meningsløse og kringlet ord/sætninger i mit liv. Det er som om forfatterne forsøger at imponere os med deres 'smarte' ord og sætningskonstruktion der forresten er komplet forvirrende, irriterende for læseoplevelsen og i mange tilfælde fuldstændig unødvendigt. Virkelig skuffet. Jeg forstår ikke engang at SDU overhovedet tillader sådan noget værre omgang lort.