Hun hang på væggen (e-bog) af Tom Oxa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Tom Oxager (forfatter)

Hun hang på væggen (En Sæby-krimi #3) e-bog

DKK 124 Normal pris: DKK 164Du sparer: 25 %
(0)
De fleste turister, der besøger Sæby, stifter aldrig bekendtskab med Musehullerne. Det er heller ikke noget turiststed, men enhver sæbynit kender det. Det ligger lidt gemt af vejen og besidder den mystik, der knytter sig til steder, hvor alt kan ske. Alligevel ligger Musehullerne lige præcis der, hvor den skønneste vandretur langs åen gennem Sæbygaard skov tager sin begyndelse. Mange turister kommer for at opleve havnen og stranden. Men en tur gennem skoven er noget helt specielt, som får tu...
DKK 124 Normal pris: DKK 164Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Tom Oxager (forfatter), Susanne Ove (redaktør)
Udgivet 11 juli 2016
Længde 205 sider
Genrer Mysterier, Krimier
Serie En Sæby-krimi
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771901597
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

De fleste turister, der besøger Sæby, stifter aldrig bekendtskab med Musehullerne. Det er heller ikke noget turiststed, men enhver sæbynit kender det. Det ligger lidt gemt af vejen og besidder den mystik, der knytter sig til steder, hvor alt kan ske. Alligevel ligger Musehullerne lige præcis der, hvor den skønneste vandretur langs åen gennem Sæbygaard skov tager sin begyndelse. Mange turister kommer for at opleve havnen og stranden. Men en tur gennem skoven er noget helt specielt, som får turisterne til at vende tilbage år efter år. Den meget foretagsomme præst, Ellinor Wollesen, er helt oppe på mærkerne. Hun vil skabe en Bibel Bed & Breakfast og sætter alt ind på, at det skal blive en succes. Samtidig sker der ting og sager i restaurationsbranchen. FRANKS dynamiske chef, Kaptajn Haddock, redder skindet på næsen, fordi han har ansat en fortræffelig hjælper. Uddrag af bogen Ellinor Wollesen henvendte sig omtrent på samme tid til Jomfru Maria i samme ærinde. ”Nu er der inden for kort tid sket to mord i vores dejlige by, hellige moder. Jeg frygter for, at det kommer til at gå slemt ud over søgningen til vores Bibel Bed & Breakfast!” Hun sagde ”vores” for at forpligte sin velynder. Maria måtte da også regnes for nærmest at være indfødt sæbynit efter at have hængt på kirkevæggen gennem så mange år. Skuffelse og indignation fik Ellinors stemme til at dirre, mens den ekkoede svagt i kirkerummet. ”Det skal du såmænd ikke bekymre dig om, mit barn. Et par mord er nok den bedste reklame, du kan få.” ”Tror du virkelig?” udbrød Ellinor chokeret. ”Bare vent og se. Gæster vil komme strømmende til din smukke præstegård. Der er ikke noget som et par raske mord, der kan få sat gang i interessen. Og omsætningen,” tilføjede hun eftertænksomt. Om forfatteren Hun hang på væggen er tredje og sidste bind i Tom Oxagers Sæby-krimiserie, der koncentrerer sig om det, der sker året rundt i den lille dejlige turistby. 
Han har sideløbende udgivet seks bøger om Rigsvåbnet og Anna Storm, der også tager udgangspunkt i Sæby, men har en anden, lidt mere dynamisk personkreds. Ved siden af forfatterskabet er Tom Oxager billedkunstner. Har du lyst, kan du besøge hans univers på www.tom-ox.dk.