Hun står i nordenvind (e-bog) af Nina
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Hun står i nordenvind e-bog

DKK 190
(0)
Helga, Maalia, Lulu, Anna, Gudska og de andre kvinder bor i Grønland, Island, Færøerne og Danmark, og novellerne om dem er nedslag i moderne kvinders liv. Det handler om hverdagens trivialitet og overflade, om spiseforstyrrelser, tab af barndom og selvværdsproblemer. Men det handler også om erkendelser, drømme og håb. Bogen udkom samtidig med hendes første danske album NINA – Hun står i nordenvind. Lyrikken har inspireret til novellerne, som også fortolkes i illustrationer af nordiske kunstne...
DKK 190
Forfattere Nina Kreutzmann Jørgensen (forfatter), Nina Kreutzmann Jørgensen (illustrator), Camilla Nielsen (illustrator), Lilja Jökulsdóttir (illustrator), Naja Rosing-Asvid (illustrator), Kirstin Helgadottír (illustrator), Julie Greve Lindholm (illustrator), Gunn Sloan Müller (illustrator), Sissi Møller (illustrator), Dagbjört Drifa Thorlacius (illustrator), Maria Kreutzmann (illustrator)
Udgivet 31 december 2017
Genrer Noveller, Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793405462
Helga, Maalia, Lulu, Anna, Gudska og de andre kvinder bor i Grønland, Island, Færøerne og Danmark, og novellerne om dem er nedslag i moderne kvinders liv. Det handler om hverdagens trivialitet og overflade, om spiseforstyrrelser, tab af barndom og selvværdsproblemer. Men det handler også om erkendelser, drømme og håb. Bogen udkom samtidig med hendes første danske album NINA – Hun står i nordenvind. Lyrikken har inspireret til novellerne, som også fortolkes i illustrationer af nordiske kunstnere. Tilsammen danner musik, noveller, lyrik og billedkunst en mosaik om nordisk identitet og kvindeliv.