Hunden GRK (e-bog) af Joshua Doder, J
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Joshua Doder (forfatter), Joshua Dodder (forfatter)

Hunden GRK (GRK-serien #1) e-bog

DKK 100
(0)
Krimi til børn Da Tim finder hunden Grk på gaden, aner han ikke, hvad det vil medføre. Men snart er han på vej til landet Stanislavien, og dér venter vilde oplevelser. 12-årige Tim finder en herreløs hund, Grk, og det fører uforudsete eventyr med sig. Tim vil finde hundens ejermænd. Det er to børn, der af politiske grunde sidder fængslet i diktaturstaten Stanislavien, og ved at stjæle en helikopter får Tim dem fri. 'Hunden Grk' er 1. bind i serien om hunden Grk og drengen Tim. En krimi ...
DKK 100
Forfattere Joshua Doder (forfatter), Joshua Dodder (forfatter), Bjarne Dalgaard Svendsen (oversætter), Jon Ranheimsæter (illustrator)
Forlag ABC Forlag
Udgivet 16 oktober 2014
Længde 260 sider
Genrer Samfund og Politik, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Faglitteratur, Krimier, Børnebøger
Serie GRK-serien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779162662
Krimi til børn Da Tim finder hunden Grk på gaden, aner han ikke, hvad det vil medføre. Men snart er han på vej til landet Stanislavien, og dér venter vilde oplevelser. 12-årige Tim finder en herreløs hund, Grk, og det fører uforudsete eventyr med sig. Tim vil finde hundens ejermænd. Det er to børn, der af politiske grunde sidder fængslet i diktaturstaten Stanislavien, og ved at stjæle en helikopter får Tim dem fri. 'Hunden Grk' er 1. bind i serien om hunden Grk og drengen Tim. En krimi til børn i alderen 8-12 år. Fritidslæsning fra 12 år. Oversat af Bjarne Dalsgaard Svendsen. Omslagsillustration: Jon Ranheimsæter. Opdelt i 35 kapitler.