Hvis bare du var min (e-bog) af Jenny
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jenny Han (forfatter)

Hvis bare du var min (Sonar) e-bog

DKK 106
(1)
Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser - og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden. Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidliger...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jenny Han (forfatter), Randi Høfring (oversætter)
Udgivet 11 november 2015
Længde 352 sider
Genrer 9-12 År, 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Sonar
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711444054
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser - og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden. Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde. Der er blandt andre hendes første kys, drengen fra sommerlejren og endda hendes søsters ekskærste, Josh. Men efterhånden som Lara Jean arbejder sig igennem de pinlige og akavede spørgsmål, finder hun ud af, at der måske også kan komme noget godt ud af brevene. Trods alt.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Sød dejlig historie.

Denne bog er sød med sød på. Jenny Han kan virkelig fortælle en god historie om kærlighed, drenge, følelser og forelskelser. En levende fortælling om det mellemste barn i en søskendeflok på 3 piger. Margot er den ældste og Kitty er den yngste. Vi følger Lara Jean som også er historiens fortæller, hun er halv asiat, en smuk og lidt skør 16 årig teenager. Vi følger hendes liv over et par måneder, i medgang og modgang. Lara Jean har været forelsket 5 gange i sit liv, og for at blive u-forelsket har Lara Jean skrevet kærlighedsbreve til de 5 drenge, men brevene er kun til Lara Jean selv, det er ikke meningen de skal sendes. Men pludselig er de på mystisk vis væk. Og inden længe står der unge mænd i kø for at få en forklaring på brevene. Dette er en hjertevarm historie som trækker på alle de gode og positive følelser i en. Jeg vil se frem til endnu mere fra Jenny Han, jeg er sikker på at hun har endnu mere på hjertet.