Hvor der er fugle (e-bog) af Maren Ut
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Maren Uthaug (forfatter)

Hvor der er fugle e-bog

DKK 158
(4)
En slægtsroman om kærlighed og indavl. For at redde sin mor må Johan gifte sig med Marie, selv om han elsker Hannah. De bosætter sig på et fyrtårn to havmil fra byen Uthaug i Norge, hvor det blæser så meget, at deres børn må bindes fast for ikke at blæse i havet. Sønnen tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd, Marie lugter forkert, og Johan sidder i toppen af fyrtårnet og føler sig bedraget af livet. Men som historien skrider frem, bliver det mindre og mindre sikkert, hvem der egentl...
DKK 158
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Maren Uthaug (forfatter)
Udgivet 5 maj 2017
Længde 304 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711780183
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En slægtsroman om kærlighed og indavl. For at redde sin mor må Johan gifte sig med Marie, selv om han elsker Hannah. De bosætter sig på et fyrtårn to havmil fra byen Uthaug i Norge, hvor det blæser så meget, at deres børn må bindes fast for ikke at blæse i havet. Sønnen tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd, Marie lugter forkert, og Johan sidder i toppen af fyrtårnet og føler sig bedraget af livet. Men som historien skrider frem, bliver det mindre og mindre sikkert, hvem der egentlig bedrager hvem.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Intet lys forude

Jeg havde store forventninger, da jeg elsker Uthaugs striber. Jeg havde kvalme hele vejen igennem bogen, der handler om incest og de mørkeste sider i mennesker i øvrigt. Ville være acceptabelg og måske endda lærerigt og gribende, hvis der var et lille lysglimt, et positivt budskab gemt, men det var ren mørke og elendighed fra første til sidste side.