Hvordan Fremskynder du dit stofskifte
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dan Hild (forfatter)

Hvordan Fremskynder du dit stofskifte? e-bog

DKK 67
(0)
Dan Hild er en ernæringsekspert og sundheds-coach. Det arbejde, han producerer ud af overbevisning. Han har mistet mere end 40 kg i løbet af sit liv og har lært en masse om hans krop og forholdet mellem fedme, ernæring og andre teknikker. Denne bog er ikke til stede i Barnets kost program. Det er bedre at sige det giver dig flere muligheder. For eksempel, at dit stofskifte kan aktiveres under en diæt, opstilling af en mere effektiv kalorieindhold brænding metode, uanset om du vælger at følge...
DKK 67
Undertitel En sund og bæredygtig måde at accelerere dit stofskifte på i løbet af en høj intensitet kost, lav Carb kost og mange flere.
Forfattere Dan Hild (forfatter)
Udgivet 30 november 2015
Længde 48 sider
Genrer Medicin, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771708493
Dan Hild er en ernæringsekspert og sundheds-coach. Det arbejde, han producerer ud af overbevisning. Han har mistet mere end 40 kg i løbet af sit liv og har lært en masse om hans krop og forholdet mellem fedme, ernæring og andre teknikker. Denne bog er ikke til stede i Barnets kost program. Det er bedre at sige det giver dig flere muligheder. For eksempel, at dit stofskifte kan aktiveres under en diæt, opstilling af en mere effektiv kalorieindhold brænding metode, uanset om du vælger at følge en høj kulhydrat kost, eller en metabolisk balance, Brigitte kost eller en lav kulhydrat kost. Med disse teknikker og naturmedicin præsenteret her, har mange mennesker med succes formået at nå deres ønskede vægt og holde vægten.