Hvorfor skulle jeg dog skrive om unde
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anker Helms Jørgensen (forfatter), Lotte Rienecker (forfatter)

Hvorfor skulle jeg dog skrive om undervisning? (Kapitel 16 i Universitetspædagogiske praksisser) e-bog

DKK 22
(0)
Et nyt kapitel i formidlingen af dansk universitetspædagogik. Bogen handler om udvikling af undervisning på universiteterne og om større, mere krævende undervisningsmæssige initiativer, forløb og eksperimenter med de studerendes læring for øje. Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker. Temaerne er: Innovation- og entrepreneurskab Tværfaglighed Samarbejde med eksterne partnere Studerendes aktion...
DKK 22
Forfattere Lotte Rienecker (redaktør), Peter Stray Jørgensen (redaktør), Anker Helms Jørgensen (forfatter), Lotte Rienecker (forfatter)
Udgivet 24 august 2015
Længde 21 sider
Genrer Humaniora, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Kapitel 16 i Universitetspædagogiske praksisser
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788759325230
Et nyt kapitel i formidlingen af dansk universitetspædagogik. Bogen handler om udvikling af undervisning på universiteterne og om større, mere krævende undervisningsmæssige initiativer, forløb og eksperimenter med de studerendes læring for øje. Bogen er fuld af engagerede undervisere og vejlederes konkrete eksempler på universitetspædagogik og undervisningsudvikling der virker. Temaerne er: Innovation- og entrepreneurskab Tværfaglighed Samarbejde med eksterne partnere Studerendes aktionsforskning Internationalisering Studiearbejde mellem timerne Talentudvikling Ph.d.-vejledning Quiz og digitale opgaver Coursera-kursus Flipped classroom Pædagogisk studiereform Kursusudvikling Eksamensudvikling "Scholarship of teaching and learning" Bogen er tænkt som en inspiration til både de enkelte undervisere og til uddannelsesplanlæggere og studieledere på alle videregående uddannelser.