I krig og kærlighed (e-bog) af Linda
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Linda Hughes (forfatter)

I krig og kærlighed (Juvelen #3) e-bog

DKK 106
(0)
Christine Anderson og Rick Brennan har haft et hedt kærlighedsforhold, men for to år siden sagde de stop, så hele verden kunne høre det – direkte ud i æteren! Nu er de to tv-journalister uventet blevet genforenet som studieværter på en række udsendelser, der har til formål at afsløre de mest romantiske steder, man kan spise middag, danse og drømme natten væk i hinandens arme. Christine og Rick giver med det samme deres seere noget at tale om – lige fra de første annoncering i tv til det sidst...
DKK 106
Forfattere Linda Hughes (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 5 april 2018
Længde 191 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711667064
Christine Anderson og Rick Brennan har haft et hedt kærlighedsforhold, men for to år siden sagde de stop, så hele verden kunne høre det – direkte ud i æteren! Nu er de to tv-journalister uventet blevet genforenet som studieværter på en række udsendelser, der har til formål at afsløre de mest romantiske steder, man kan spise middag, danse og drømme natten væk i hinandens arme. Christine og Rick giver med det samme deres seere noget at tale om – lige fra de første annoncering i tv til det sidste dvælende kys. Og det varer ikke længe, inden Ricks småsnak på tv bliver til søde løfter ... Amerikanske Linda Hughes er forfatter og står bag flere romaner i romance-genren.