I lige linje (e-bog) af Anna Grue
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anna Grue (forfatter)

I lige linje e-bog

DKK 90 Dagens pris
(3)
En midaldrende motionscyklist bliver fundet død i en park. Han er styrtet ned i et hul ved et vejarbejde og har brækket halsen. Et tragisk, men hændeligt uheld, mener Christianssund Politi, indtil mandens bedste ven få måneder senere også dør – og denne gang er der tydeligvis tale om mord. Hænger de to dødsfald sammen? Og hvordan? Privatdetektiven Dan Sommerdahl er i første omgang ikke helt så ivrig for at deltage i efterforskningen, som han plejer. Han er nemlig i fuld gang med at løse sin...
DKK 90 Dagens pris
DKK 90 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Anna Grue (forfatter)
Udgivet 24 juni 2016
Længde 448 sider
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740028638
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En midaldrende motionscyklist bliver fundet død i en park. Han er styrtet ned i et hul ved et vejarbejde og har brækket halsen. Et tragisk, men hændeligt uheld, mener Christianssund Politi, indtil mandens bedste ven få måneder senere også dør – og denne gang er der tydeligvis tale om mord. Hænger de to dødsfald sammen? Og hvordan? Privatdetektiven Dan Sommerdahl er i første omgang ikke helt så ivrig for at deltage i efterforskningen, som han plejer. Han er nemlig i fuld gang med at løse sin helt egen gåde: Han vil finde sin far. En mand, han aldrig har mødt, og som han ikke engang kender. Eftersøgningen fører ham på sporet af løsningen af de to mord. Og så tager tingene pludselig fart. I lige linje er syvende selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med Dan Sommerdahl i hoverollen.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

God bog!

Klart en fed sommerkrimi- bare i gang

7. bog fra Anna Grue i serien med Dan Sommerdahl. Jeg har læst alle bøger af Anna Grue, og synes hun skriver rigtig godt. Denne krimi er som de forrige i serien med Dan, Marianne og Flemming som de gennemgående personer. Det er hyggeligt at følge deres liv i Christianssund. Selve plottet / krimi delen synes jeg er lidt tamt, i forhold tilde forrige bøger. En motionscyklist dør, da han kører med høj fart ned i et hul. Politiet opfatter det som et uheld. Da der et par måneder senere sker et mord, genoptages sagen, da der kan være en sammenhæng. Denne bog kan læses selvstændigt, men vil klart anbefale dig at læse alle bøgerne i serien, da du så vil få en bedre historie ud af det. Anna Grue har bla.også skrevet Italiensvej, som ikke er en krimi, men en skøn bog om livet i Danmark. Fantastisk bog :-)