I magtens skygge (e-bog) af Viveca St
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Viveca Sten (forfatter)

I magtens skygge e-bog

DKK 102
(4)
Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmands-politiet med kæresten Jonas og deres lille datter. Men idyllen spoleres, da rigmanden Carsten Larsson flytter til øen. Han har et blakket ry. Der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det alt for luksuriøse hus, han er ved at bygge ud til vandet. Kapitalistsvin, kalder de lokale ham. Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller bevidst sabotage? Hvem kan...
DKK 102
DKK 104
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Viveca Sten (forfatter), Karsten Nielsen (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 4 marts 2016
Længde 402 sider
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771591637
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmands-politiet med kæresten Jonas og deres lille datter. Men idyllen spoleres, da rigmanden Carsten Larsson flytter til øen. Han har et blakket ry. Der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det alt for luksuriøse hus, han er ved at bygge ud til vandet. Kapitalistsvin, kalder de lokale ham. Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller bevidst sabotage? Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste? Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år siden, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl, om han orker at blive ved. At fortsætte med at grave i alt det skidt, sommerparadiset gemmer på. Og denne sag viser sig at rumme en hel del.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

7. bog i serien om Nora og Thomas. De sidste par bøger synes jeg har været lidt skuffende. De har mest handlet om Nora og Thomas' liv. Denne krimi have jeg derfor ikke de store forventninger til. Blev dog meget glædelig overrasket. Det er den bedste af V.S. krimier efter min mening.