Inklusion i skolen (e-bog) af Birgitt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Birgitte Kornerup Jørgensen (forfatter), Kitt Boel (forfatter), Peter Westenholz (forfatter), Stine Clasen (forfatter)

Inklusion i skolen e-bog

DKK 125
(0)
Inklusion i skolen bygger på inkluderende fællesskaber. Den viden og de erfaringer, der skal til for at løfte inklusionsopgaven, er allerede til stede blandt lærerne. Opgaven er derfor primært, at lærerne deler deres viden med hinanden, lærer af hinanden og sammen tager det næste skridt til en ny inkluderende pædagogisk praksis. Bogen tager afsæt i erfaringerne fra Aarhus Kommunes Kompetenceudviklingsprojekt ’Folkeskolens Fællesskaber’. Dette projekt har til formål at understøtte lærerens in...
DKK 125
Undertitel Praksisnær guide til fællesskaber
Forfattere Birgitte Kornerup Jørgensen (forfatter), Kitt Boel (forfatter), Peter Westenholz (forfatter), Stine Clasen (forfatter)
Udgivet 1 december 2013
Længde 274 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771580105
Inklusion i skolen bygger på inkluderende fællesskaber. Den viden og de erfaringer, der skal til for at løfte inklusionsopgaven, er allerede til stede blandt lærerne. Opgaven er derfor primært, at lærerne deler deres viden med hinanden, lærer af hinanden og sammen tager det næste skridt til en ny inkluderende pædagogisk praksis. Bogen tager afsæt i erfaringerne fra Aarhus Kommunes Kompetenceudviklingsprojekt ’Folkeskolens Fællesskaber’. Dette projekt har til formål at understøtte lærerens inklusionsarbejde i almenområdet i aldersgruppen 6-16 år. Inklusion i skolen henvender sig til lærere og pædagoger, som her kan finde inspiration til, hvordan struktureret videndeling, rammesat nytænkning og vedvarende refleksion i og over praksis kan blive mulig i det daglige pædagogiske virke.