Intern kommunikation (e-bog) af Helle
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Helle Kryger Aggerholm (forfatter), Birte Asmuss (forfatter), Marianne Grove Ditlevsen (forfatter), Finn Frandsen (forfatter), Winni Johansen (forfatter), Peter Kastberg (forfatter), Anne Ellerup Nielsen (forfatter), Christa Thomsen (forfatter)

Intern kommunikation e-bog

DKK 389
(0)
Intern kommunikation under forandring giver en teoretisk og praktisk indføring i de tekster, genrer og kommunikationsformer, som den interne kommunikation i private og offentlige virksomheder eller organisationer typisk omfatter. Dertil kommer en indføring i opfattelser af kommunikation, organisation og ledelse, som er relevante for arbejdet med den interne kommunikation. Bogen beskæftiger sig med intern kommunikation i bred forstand, dvs. med tekster og genrer, der ikke kun produceres af ko...
DKK 389
Forfattere Helle Kryger Aggerholm (forfatter), Birte Asmuss (forfatter), Marianne Grove Ditlevsen (forfatter), Finn Frandsen (forfatter), Winni Johansen (forfatter), Peter Kastberg (forfatter), Anne Ellerup Nielsen (forfatter), Christa Thomsen (forfatter)
Udgivet 19 september 2009
Genrer Økonomi og Ledelse, Humaniora, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788759326770
Intern kommunikation under forandring giver en teoretisk og praktisk indføring i de tekster, genrer og kommunikationsformer, som den interne kommunikation i private og offentlige virksomheder eller organisationer typisk omfatter. Dertil kommer en indføring i opfattelser af kommunikation, organisation og ledelse, som er relevante for arbejdet med den interne kommunikation. Bogen beskæftiger sig med intern kommunikation i bred forstand, dvs. med tekster og genrer, der ikke kun produceres af kommunikationsafdelingen, men også af ledelse, medarbejdere og HR-afdeling. Blandt bogens emner kan nævnes: mission og vision statements, kommunikationspolitik, kommunikationsplanlægning, linjekommunikation, personalebladet, intranettet, årsrapporten og kommunikation i forbindelse med rekruttering, medarbejderudvikling og afskedigelse.