Isla Konkordia (e-bog) af Lars Kjædeg
Tilføj til ønskeliste
Lars Kjædegaard (forfatter), Ugebladet Søndag (forfatter)

Isla Konkordia (Søndags noveller) e-bog

DKK 50
(0)
Format: ePub Isla Konkordia er den populære forfatter Lars Kjædegaards spændende krimi-novelle. Nina er taget med sin veninde Inger-Marie på et meditationsophold, ledet af Inger-Maries guru, Myron Meyer, på øen Isla Konkordia i Kroatien. Men allerede den første morgen vågner Nina til en frygtelig opdagelse, da hun sammen med Myron Meyer finder hans to kvindelige assistenter kvalt på stranden. Og gummibåden – deres eneste transportmiddel ind til fastlandet – er blevet ødelagt. De er nu helt a...
DKK 50
Undertitel Søndags krimi-noveller
Forfattere Lars Kjædegaard (forfatter), Jesper Green (redaktør), Dorthe Liljensøe (redaktør), Ugebladet Søndag (forfatter)
Udgivet 24 august 2015
Længde 46 sider
Genrer Krimier
Serie Søndags noveller
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793359529
Format: ePub Isla Konkordia er den populære forfatter Lars Kjædegaards spændende krimi-novelle. Nina er taget med sin veninde Inger-Marie på et meditationsophold, ledet af Inger-Maries guru, Myron Meyer, på øen Isla Konkordia i Kroatien. Men allerede den første morgen vågner Nina til en frygtelig opdagelse, da hun sammen med Myron Meyer finder hans to kvindelige assistenter kvalt på stranden. Og gummibåden – deres eneste transportmiddel ind til fastlandet – er blevet ødelagt. De er nu helt afsondret, da der heller ikke er mobildækning, og mareridtet er kun lige begyndt.