Jeg er her stadig (e-bog) af Clélie A
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Clélie Avit (forfatter)

Jeg er her stadig e-bog

DKK 106
(1)
Clélie Avits debutroman handlerom stærk kærlighed trods hårde odds. "Jeg er her stadig"vandt2015 Prix Nouveau Talent Award og var allerede inden fransk udgivelse solgt til over 20 lande. Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. Det er flere måneder siden, og der er ingen bedring eller livstegn fra den unge kvinde. Desværre ved lægerne ikke, at Elsa kan høre alt, men er fanget i sin lammede krop. En dag forvilder Thibault sig ind på hendes stue....
DKK 106
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Clélie Avit (forfatter), Anders Juel Michelsen (oversætter)
Udgivet 30 oktober 2015
Længde 264 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711466018
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Clélie Avits debutroman handlerom stærk kærlighed trods hårde odds. "Jeg er her stadig"vandt2015 Prix Nouveau Talent Award og var allerede inden fransk udgivelse solgt til over 20 lande. Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. Det er flere måneder siden, og der er ingen bedring eller livstegn fra den unge kvinde. Desværre ved lægerne ikke, at Elsa kan høre alt, men er fanget i sin lammede krop. En dag forvilder Thibault sig ind på hendes stue. Han har taget fejl af døren ind til sin bror, som også er indlagt. Thibault beslutter sig for at blive og tage et hvil, men stilheden føles tung, og Thibault begynder at tale til hende. Uventede varme følelser opstår. Kan kærligheden påvirke sanserne? I så fald er tiden knap, for lægerne og familien har givet op og påtænker at koble Elsa fra de livsnødvendige maskiner, men Thibault tror stadig på mirakler. Clélie Avit er en fransk forfatter, der udover at skrive også arbejder som fysiker og kemiker, samt danselærer. Clélie Avits debuterede med "Jeg er her stadig" og romanen vandt hende den prestigefyldte Prix Nouveau Award i 2015.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Jeg er her stadig

Elsa ligger i coma på 5. måned efter en lavineulykke. Hun er netop begyndt at kunne høre alt hvad der sker omkring hende, men det er også det eneste hun kan. Thibault er chauffør for sin mor, der skal besøge Thibault's bror der er indlagt på hospitalet efter at han har kørt 2 unge piger ihjel. Thibault kan og vil ikke tilgive sin bror. Han vil ikke snakke med ham, og vil gå fra hospitalet, men går i stedet lige ind på Elsa's stue. Thibault begynder at snakke til Elsa, og finder samtidig en ro hos Elsa. Så han forsætter sine besøg hos Elsa, som kan høre alt. Er der håb for dem eller er det håbløst på forhånd. Kan man elske uden at føle og kan man elske uden at mærke. Denne historie er en rigtig god kærligheds historie om håb, tillid og ja kærlighed. Den gør en varm om hjertet og man håber sammen med personerne. Du skal læse denne bog hvis du er til kærlighed uden grænser, og tror på den. Kan varmt anbefales.