Jeg lever, far (e-bog) af Siri Marie
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Siri Marie Seim Sønstelie (forfatter), Siri Marie Seim Sønstelie (forfatter), Erik H. Sønstelie (forfatter), Erik Sønstelie (forfatter), Erik Sønstelie (forfatter)

Jeg lever, far e-bog

DKK 47 Dagens pris
(0)
Bogens hovedpersoner er den 20-årige Siri Marie og hendes far, Erik. Den handler om det, der skete under terrorangrebet mod Oslo og Utøya den 22. juli 2011. Siri er på sin første sommerlejr på Utøya, og altså på øen, da Anders Bering Breivik skyder 77 unge mennesker. Faderen skulle samme eftermiddag til møde i Oslo - lige der, hvor bomben sprang. Faderen var forsinket og ankom til et kaotisk Oslo. Samtidig bliver han ringet op af datteren, der fortæller, at nogen skyder på Utøya. Siri er på ...
DKK 47 Dagens pris
DKK 47 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Siri Marie Seim Sønstelie (forfatter), Siri Marie Seim Sønstelie (forfatter), Erik H. Sønstelie (forfatter), Erik Sønstelie (forfatter), Erik Sønstelie (forfatter)
Udgivet 28 marts 2012
Længde 360 sider
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740005059
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bogens hovedpersoner er den 20-årige Siri Marie og hendes far, Erik. Den handler om det, der skete under terrorangrebet mod Oslo og Utøya den 22. juli 2011. Siri er på sin første sommerlejr på Utøya, og altså på øen, da Anders Bering Breivik skyder 77 unge mennesker. Faderen skulle samme eftermiddag til møde i Oslo - lige der, hvor bomben sprang. Faderen var forsinket og ankom til et kaotisk Oslo. Samtidig bliver han ringet op af datteren, der fortæller, at nogen skyder på Utøya. Siri er på flugt, gemmer sig. Og overlever. Bogen er en dokumentarisk fortælling, der skiftevis følger datterens kamp for overlevelse på øen og faderens desperate kamp i de fatale timer, hvor han ikke ved om datteren lever eller er død. Det er en meget gribende og utrolig stærk fortælling. Man følger også Siri og familien efter massakren og kommer helt tæt på deres kamp for at vende tilbage til livet.