Jeg vil savne dig i morgen (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Heine Bakkeid (forfatter), Heine T. Bakkeid (forfatter)

Jeg vil savne dig i morgen (Thorkild Aske #1) e-bog

DKK 106
(0)
Den forhenværende forhørsleder Thorkild Aske er netop blevet løsladt efter at have afsonet tre år for manddrab, da han tynget af skyldfølelse og stærke fysiske smerter lader sig overtale til at rejse til et nedlagt fyr i Nordnorge for at efterforske en sag om en forsvundet ung mand. Kraftige efterårsstorme hærger i området, og den mørke tid nærmer sig med hastige skridt. Og snart går det op for Aske, at han ikke er alene på fyrholmen. Jeg vil savne dig i morgen er første bog i serien om Thor...
DKK 106
Forfattere Heine Bakkeid (forfatter), Heine T. Bakkeid (forfatter), Charlotte Jørgensen (oversætter), Mona Raben Eisby (redaktør)
Udgivet 8 januar 2019
Længde 352 sider
Genrer Krimier
Serie Thorkild Aske
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711911105
Den forhenværende forhørsleder Thorkild Aske er netop blevet løsladt efter at have afsonet tre år for manddrab, da han tynget af skyldfølelse og stærke fysiske smerter lader sig overtale til at rejse til et nedlagt fyr i Nordnorge for at efterforske en sag om en forsvundet ung mand. Kraftige efterårsstorme hærger i området, og den mørke tid nærmer sig med hastige skridt. Og snart går det op for Aske, at han ikke er alene på fyrholmen. Jeg vil savne dig i morgen er første bog i serien om Thorkild Aske. Krimidebutant med litterært talent. - Bergens Tidende Heine Bakkeid ( f. 1974) er vokset op i den nordnorske natur, hvilket afspejler sig i hans krimiunivers. Han har skrevet en lang række børne-og ungdomsbøger og debuterer som krimiforfatter med Jeg vil savne dig i morgen.