Jubii 2 – jeg har maddag (e-bog) af A
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Annette Søby (forfatter), Ida Marie Søby (forfatter), Ester Larsen (forfatter)

Jubii 2 – jeg har maddag (Jubii) e-bog

DKK 111 Normal pris: DKK 148Du sparer: 25 %
(0)
Bogen er en håndsrækning til store børn, teenagers eller bare uøvede kokke, der gerne vil bage eller lave mad på egen hånd. Her er opskrifter på lette middagsretter til familien. Men det er også mange forslag til lækker brunch til vennerne. Der er rart at gå på café, men det er nu også hyggeligt at servere moderne caféretter hjemme. I bogen finder du også forslag til lækre og sunde afløsere for traditionelle madpakker. Har du lyst til at bage, rummer bogen også masser af inspiration. De...
DKK 111 Normal pris: DKK 148Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Annette Søby (forfatter), Ida Marie Søby (forfatter), Ester Larsen (forfatter), Finn Nørgaard-Jensen (illustrator), Kaj Sørensen (redaktør)
Udgivet 13 december 2014
Længde 120 sider
Genrer Mad og Gastronomi, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Jubii
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793305564
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bogen er en håndsrækning til store børn, teenagers eller bare uøvede kokke, der gerne vil bage eller lave mad på egen hånd. Her er opskrifter på lette middagsretter til familien. Men det er også mange forslag til lækker brunch til vennerne. Der er rart at gå på café, men det er nu også hyggeligt at servere moderne caféretter hjemme. I bogen finder du også forslag til lækre og sunde afløsere for traditionelle madpakker. Har du lyst til at bage, rummer bogen også masser af inspiration. Det er nemt at gå i gang, da der følger en grundig trin-for-trin beskrivelse med opskrifterne. Vi lægger vægt på sund og varieret mad. God fornøjelse! Om forfatterne Alle 3 har skrevet 1'eren og Annette Søby har skrevet flere kogebøger, f.eks. serien Fromme fristelser.