Jule fugle flet 2 (e-bog) af Lars Hol
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Holmsted (forfatter)

Jule fugle flet 2 (Jule-fugle-flet #2) e-bog

DKK 150 Normal pris: DKK 199Du sparer: 25 %
(0)
Flet en fugl til jul! Familien Holmsted har gjort det i tre generationer. I denne bog præsenteres 24 helt nye fugle til at hænge på juletræet. Alle fugle er vist med tydelige skabeloner. Frem med saks og papir, her kan alle være med! Fummelfingre får man kun, når man ikke forsøger sig. 60 sider, illustreret i farver. Om forfatteren: Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten om halsen. Ved juletid er den ornitologiske interesse blevet omsa...
DKK 150 Normal pris: DKK 199Du sparer: 25 %
Undertitel 24 fugle til juletræet
Forfattere Lars Holmsted (forfatter), Katja Karlsen (redaktør), Troels Degett Holmsted (illustrator), Henning Holmsted (illustrator)
Udgivet 8 december 2013
Længde 60 sider
Genrer Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Jule-fugle-flet
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793126633
Flet en fugl til jul! Familien Holmsted har gjort det i tre generationer. I denne bog præsenteres 24 helt nye fugle til at hænge på juletræet. Alle fugle er vist med tydelige skabeloner. Frem med saks og papir, her kan alle være med! Fummelfingre får man kun, når man ikke forsøger sig. 60 sider, illustreret i farver. Om forfatteren: Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten om halsen. Ved juletid er den ornitologiske interesse blevet omsat i klip og fletterier. Lars har en uddannelse i formidling, og et langt professionelt virke indenfor teater og musik, bl.a. ni år som direktør på det skønne Rønne Theater. Lars Holmsted har desuden udgivet en række CD'er med musik til børn og barnlige sjæle.