Jule fugle flet 3 (e-bog) af Lars Hol
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Holmsted (forfatter)

Jule fugle flet 3 (Jule-fugle-flet #3) e-bog

DKK 150 Normal pris: DKK 199Du sparer: 25 %
(0)
Flet en ny fugl til jul! Fugle til at flette i papir og hænge på juletræet. Fra fasan til flamingo, fra trane til troldand. Bogen giver stof til mange timers hyggelige julerier med saks og papir. Jule·Fugle·Flet er en charmerende fornyelse af de danske juletraditioner. Alle kan være med. Fummelfingre er kun noget man får, hvis man ikke forsøger sig. 60 sider, illustreret i farver. Om forfatteren: Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten ...
DKK 150 Normal pris: DKK 199Du sparer: 25 %
Undertitel 24 fugle til juletræet
Forfattere Lars Holmsted (forfatter), Katja Karlsen (redaktør), Katja Karlsen (redaktør), Troels Degett Holmsted (illustrator)
Udgivet 3 april 2012
Længde 60 sider
Genrer Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Jule-fugle-flet
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792875198
Flet en ny fugl til jul! Fugle til at flette i papir og hænge på juletræet. Fra fasan til flamingo, fra trane til troldand. Bogen giver stof til mange timers hyggelige julerier med saks og papir. Jule·Fugle·Flet er en charmerende fornyelse af de danske juletraditioner. Alle kan være med. Fummelfingre er kun noget man får, hvis man ikke forsøger sig. 60 sider, illustreret i farver. Om forfatteren: Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten om halsen. Ved juletid er den ornitologiske interesse blevet omsat i klip og fletterier. Lars har en uddannelse i formidling, og et langt professionelt virke indenfor teater og musik, bl.a. ni år som direktør på det skønne Rønne Theater. Lars Holmsted har desuden udgivet en række CD'er med musik til børn og barnlige sjæle. Han er bosiddende på Bornholm.