Kædens sidste led (e-bog) af Fredrik
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Fredrik T. Olsson (forfatter)

Kædens sidste led e-bog

DKK 62 Dagens pris
(2)
I Amsterdam dukker den unge, højtbegavede sprogforsker, Janine, ikke op til en middag med sin kæreste. I Berlin dør en hjemløs mand i en gyde og køres væk i ambulance. I Stockholm forsvinder den 55-årige kryptolog William Sandberg sporløst fra hospitalet efter et mislykket selvmordsforsøg. Alt sammen hændelser som viser sig at være de uundgåelige konsekvenser af en velbevaret hemmelighed. Den succesfulde journalist, Christina, har svært ved at forstå sin eksmand Williams forsvinden. Sammen m...
DKK 62 Dagens pris
DKK 239
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Fredrik T. Olsson (forfatter), Ellen Boen (oversætter)
Forlag Hr. Ferdinand
Udgivet 5 september 2014
Længde 430 sider
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793166189
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I Amsterdam dukker den unge, højtbegavede sprogforsker, Janine, ikke op til en middag med sin kæreste. I Berlin dør en hjemløs mand i en gyde og køres væk i ambulance. I Stockholm forsvinder den 55-årige kryptolog William Sandberg sporløst fra hospitalet efter et mislykket selvmordsforsøg. Alt sammen hændelser som viser sig at være de uundgåelige konsekvenser af en velbevaret hemmelighed. Den succesfulde journalist, Christina, har svært ved at forstå sin eksmand Williams forsvinden. Sammen med sin assistant, Leo, indleder hun en jagt, som fører hende nærmere sandheden og giver hende en skræmmende indsigt i, hvad der står på spil. William er blevet bortført og bragt til et afsidesliggende slot i hjertet af Europa. Her møder han Janine, og indvies i hemmeligheden bag en kodet meddelelse, hvis kryptering han får til opgave at bryde under intens bevågning. Efterhånden står det klart, at den kodede meddelelse ikke er det, som William tror. Bagmændene har en skjult dagsorden, og Janine og William er fanget i en situation, hvis frygtelige følger for sent går op for dem. Kædens sidste led er hæsblæsende læsning. Det er en intelligent og underholdende spændingsroman, som strækker sig fra Stockholm og videre ud i verden i et skæbnesvangert hændelsesforløb. Kædens sidste led vil blive læst yderst på stolen med nedbidte negle … Fredrik T. Olsson er født i Göteborg i 1969. I skolen både skrev og optrådte han i enhver skolekomedie, han kunne komme i nærheden af, og knuste hurtigt sine forældres drøm om at se sønnen som læge. Siden flyttede han til Stockholm og begyndte at ernære sig som manuskriptforfatter til film og tv – og som stand-up komiker.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Kædens sidste led

Yderst på stolekanten, med bankende hjerte og nedbidte negle har jeg læst denne bog. Et brag af en debut. Dan Brown kan godt gå hjem og lægge sig!