Kærligheden tur-retur (e-bog) af Shan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Shannon Anderson (forfatter)

Kærligheden tur-retur (Juvelen #5) e-bog

DKK 75
(0)
Den barske fyr Simon Quinn dukker pludselig op i sin barndomsby. I sytten lange år har ingen hørt en lyd fra ham. Og for Elinor Connor kunne tidspunktet ikke have været værre valgt. For sytten år siden var hun ung og vildt forelsket i Simon. Men nu, hvor hun er ældre og mere fornuftigt, har hun valgt at slå sig ned med en stabil og ordentlig mand. En mand hun har tillid til, men som ikke vækker hendes passion. Én ting er dog vigtigere end følelser og lidenskab. Simon har båret billedet af sin...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Shannon Anderson (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 30 januar 2018
Længde 191 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711823088
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den barske fyr Simon Quinn dukker pludselig op i sin barndomsby. I sytten lange år har ingen hørt en lyd fra ham. Og for Elinor Connor kunne tidspunktet ikke have været værre valgt. For sytten år siden var hun ung og vildt forelsket i Simon. Men nu, hvor hun er ældre og mere fornuftigt, har hun valgt at slå sig ned med en stabil og ordentlig mand. En mand hun har tillid til, men som ikke vækker hendes passion. Én ting er dog vigtigere end følelser og lidenskab. Simon har båret billedet af sin smilende, søde Ellie i hjertet i alle disse år, og han vil gøre alt for at vinde hende tilbage. Han flytter ind i hendes bed-and-breakfast fast besluttet på at overbevise Elinor om, at denne gang er han kommet hjem for at blive – under hendes tag – i hendes arme – i al evighed. Shannon McKenna er en amerikansk forfatter, der er kendt for at skrive medrivende og spændingsfyldte romaner. Hun har blandt andet udgivet romanerne "Behind Closed Doors" (2002), "Tasting Fear" (2009) og "Fatal Strike" (2013). Før disse udgivelser skrev McKenna fem romancer udgivet mellem 1996 og 2000 under pseudonymet Shannon Anderson. Disse romaner viser tydeligt det stilskifte, som McKenna foretog, efter at have skrevet en novelle ("Something Wild") til den erotiske novellesamling "All Through the Night" (2001). Juvelen er en serie fyldt med historier om kærlighed, romantik, spænding og lidenskab.