Kampen om velfærdsstaten - Den danske
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Mikael R. Lindholm (forfatter)

Kampen om velfærdsstaten - Den danske ledelseskanon, 12 e-bog

DKK 68
(0)
De moderne velfærdssamfund blev formet efter Anden Verdenskrig som et svar på 1930’ernes økonomiske kollaps og sociale sammenbrud, hvor menneskelig nød nærede politiske ekstremismer som kommunismen, fascismen og nazismen. Den mest vidtgående form for forandringsledelse er den, som forandrer et helt samfund, og herhjemme er opbygningen af velfærdsstaten den største forandring efter Anden Verdenskrig. Dette er fortællingen om, hvorfor det danske velfærdssamfund blev til, hvilken ledelsespræsta...
DKK 68
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Ledelse af samfundsforandringer
Forfattere Mikael R. Lindholm (forfatter), Kurt Klaudi Klausen (redaktør), Majken Schultz (redaktør), Per Jenster (redaktør), Per Nikolaj Bukh (redaktør), Steen Hildebrandt (redaktør)
Forlag Gyldendal
Udgivet 27 august 2014
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702162608
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

De moderne velfærdssamfund blev formet efter Anden Verdenskrig som et svar på 1930’ernes økonomiske kollaps og sociale sammenbrud, hvor menneskelig nød nærede politiske ekstremismer som kommunismen, fascismen og nazismen. Den mest vidtgående form for forandringsledelse er den, som forandrer et helt samfund, og herhjemme er opbygningen af velfærdsstaten den største forandring efter Anden Verdenskrig. Dette er fortællingen om, hvorfor det danske velfærdssamfund blev til, hvilken ledelsespræstation det indebar, hvad velfærdssamfundet betyder – og hvordan det kan forgå. Bogen er en del af Den danske ledelseskanon.