Kapitalmarkedsloven med kommentarer (
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dan Moalem (forfatter), David Moalem (forfatter), Erik Werlauff (forfatter), Peer Schaumburg-Müller (forfatter)

Kapitalmarkedsloven med kommentarer e-bog

DKK 1399
(0)
Lov om kapitalmarkeder indeholder overordnet den samlede danske regulering, der gælder for udstedelse og handel med finansielle instrumenter på markedspladser. De væsentligste områder, der reguleres, er reglerne om betingelse for optagelse til handel på en markedsplads af et finansielt instrument, f.eks. reglerne om prospektkrav, om udstederes og storaktionærers oplysnings- og flagningspligter samt om overtagelsestilbud. Desuden indeholder loven regler om organisation og virksomhedsudøvelse...
DKK 1399
Forfattere Dan Moalem (forfatter), David Moalem (forfatter), Erik Werlauff (forfatter), Peer Schaumburg-Müller (forfatter)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 15 august 2018
Længde 973 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788713050635
Lov om kapitalmarkeder indeholder overordnet den samlede danske regulering, der gælder for udstedelse og handel med finansielle instrumenter på markedspladser. De væsentligste områder, der reguleres, er reglerne om betingelse for optagelse til handel på en markedsplads af et finansielt instrument, f.eks. reglerne om prospektkrav, om udstederes og storaktionærers oplysnings- og flagningspligter samt om overtagelsestilbud. Desuden indeholder loven regler om organisation og virksomhedsudøvelse, som gælder for de af markedets virksomheder, der ikke er undergivet anden finansiel lovgivning, f.eks. markedspladserne, værdipapircentraler m.fl. Loven trådte i kraft den 3. januar 2018 og afløste værdipapirhandelsloven. Kommentaren er bygget op som en traditionel lovkommentar og følger i sin opbygning kapitalmarkedsloven bestemmelse for bestemmelse. Da loven er ny, er der brug for et praktisk værktøj, som advokater, revisorer, virksomhedsjurister, finansielle rådgivere og andre, der beskæftiger sig med loven enten i det daglige eller lejlighedsvis, kan benytte til at få præcis og brugbar viden uden at skulle kaste sig ud i nærmere studier. Det behov opfylder denne bog.