Karlsvognen (e-bog) af Kristín Marja
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Karlsvognen e-bog

DKK 52
(1)
En midaldrende kvindelig psykiater og en forvirret teenagepige er på tvunget ophold sammen i et sommerhus på Islands sydkyst uden forbindelse til omverdenen. De får tiden til at gå med at fortælle historier: Psykiateren om sin egen og sine formødres fortid, samtidig med at hun forsøger at forstå og hjælpe den forvirrede men opmærksomt lyttende teenager. I løbet af  de tre døgn Karlsvognen spænder over, kommer man vidt omkring i tid og rum og historien kaster et overraskende lys over både den ...
DKK 52
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Kristín Marja Baldursdóttir (forfatter), Áslaug Th. Rögnvaldsdóttir (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 20 marts 2017
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702234121
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En midaldrende kvindelig psykiater og en forvirret teenagepige er på tvunget ophold sammen i et sommerhus på Islands sydkyst uden forbindelse til omverdenen. De får tiden til at gå med at fortælle historier: Psykiateren om sin egen og sine formødres fortid, samtidig med at hun forsøger at forstå og hjælpe den forvirrede men opmærksomt lyttende teenager. I løbet af  de tre døgn Karlsvognen spænder over, kommer man vidt omkring i tid og rum og historien kaster et overraskende lys over både den menneskelige natur og konsekvenserne af opdragelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Ingen succes

Gab...den var kedelig og langtrukken. Er ellers ret vild med fortatteren. Elsker Karitas-bøgerne. Denne her er helt uintresdant.