Kejserens nye klæder (e-bog) af H. C.
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
H. C. Andersen (forfatter), Hans Christian Andersen (forfatter), Susanna Davidson (forfatter)

Kejserens nye klæder (Flachs - Læs selv) e-bog

DKK 52
(0)
Kejseren var helt vild med tøj. Hans nye klæder skulle være de fineste, han endnu havde haft. Og så var de endda magiske. De var usynlige for alle, der var dumme. Så kejseren var lidt nervøs for, om han selv kunne se dem ... Denne serie giver god underholdning og læsetræning til børn, der allerede er godt i gang med læsningen. Hver bog er på 48 sider og indeholder enten en længere historie, der er inddelt i kapitler, eller flere korte historier. Teksterne er læseteknisk bearbejdede, og bøger...
DKK 52
Forfattere H. C. Andersen (forfatter), Hans Christian Andersen (forfatter), Susanna Davidson (forfatter), Anette Helleman (oversætter), Mike Gordon (illustrator)
Udgivet 22 juni 2015
Længde 48 sider
Genrer 6-9 År, Sprog og Ordbøger, Faglitteratur, Børnebøger
Serie Flachs - Læs selv
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788762724709
Kejseren var helt vild med tøj. Hans nye klæder skulle være de fineste, han endnu havde haft. Og så var de endda magiske. De var usynlige for alle, der var dumme. Så kejseren var lidt nervøs for, om han selv kunne se dem ... Denne serie giver god underholdning og læsetræning til børn, der allerede er godt i gang med læsningen. Hver bog er på 48 sider og indeholder enten en længere historie, der er inddelt i kapitler, eller flere korte historier. Teksterne er læseteknisk bearbejdede, og bøgerne er gennemillustrerede med flotte, humoristiske tegninger, der understøtter læsningen. 2.-5. kl.