Kerneydelsen gentænkt (e-bog) af Pia
Tilføj til ønskeliste
Pia Palm (forfatter), Jørn Eriksen (forfatter), Martin Tage Hansen (forfatter), Lars Myndal Fogtmann (forfatter), Katrine Lind (forfatter)

Kerneydelsen gentænkt (Artikel fra Kognition & Pædagogik #1) e-bog

DKK 48
(0)
I 2016 satte regeringen, Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Alliance værdigheden for ældre medborgere på finansloven. Konkret udmøntede det sig i den såkaldte værdighedsmilliard, som kommunerne kunne søge en del af til at skabe mere ærdighed i ældreplejen, når de havde udfærdiget en værdighedspolitik. Værdighedspolitikken for Slagelse Kommune stod klar i juli 2016, og i den står der”De ældre og deres pårørende oplever at blive mødt af værdighed og respekt som en selvfølgelighed overalt...
DKK 48
Undertitel At skabe værdighed for ældre i offentlig pleje
Forfattere Pia Palm (forfatter), Jørn Eriksen (forfatter), Martin Tage Hansen (forfatter), Lars Myndal Fogtmann (forfatter), Katrine Lind (forfatter)
Udgivet 7 juli 2017
Længde 12 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Samfund og Politik, Faglitteratur
Serie Artikel fra Kognition & Pædagogik
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771852400
I 2016 satte regeringen, Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Alliance værdigheden for ældre medborgere på finansloven. Konkret udmøntede det sig i den såkaldte værdighedsmilliard, som kommunerne kunne søge en del af til at skabe mere ærdighed i ældreplejen, når de havde udfærdiget en værdighedspolitik. Værdighedspolitikken for Slagelse Kommune stod klar i juli 2016, og i den står der”De ældre og deres pårørende oplever at blive mødt af værdighed og respekt som en selvfølgelighed overalt i hverdagen. Det betyder, at de bliver mødt af et nærværende og vedkommende personale, der ser og forstår den enkelte på dennes præmisser i form af ønsker, vaner og behov.”