Kierkegaard og.. (e-bog) af Christian
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Christian T. Lystbæk (forfatter), Anders Moe Rasmussen (forfatter), H. C. Wind (forfatter), Michelle Kosch (forfatter), Joakim Garff (forfatter), Ole Thomsen (forfatter), Pia Søltoft (forfatter), Anders Kingo (forfatter)

Kierkegaard og.. e-bog

DKK 52
(0)
Søren Kierkegaards forfatterskab har aktuelt stor bevågenhed og det med god grund: Forfatterskabet er enestående, uanset om man betragter det fra en litterær, antropologisk, teologisk eller filosofisk synsvinkel. Til Kierkegaards store forfatterskab er der i de seneste år udkommet en omfattende sekundærlitteratur om hele, eller dele af, forfatterskabet. Philosophias ambition med nærværende antologi er på den ene side at give et overblik over Kierkegaards på alle måder store og komplekse forfa...
DKK 52
Undertitel Hovedtemaer i forfatterskabet
Forfattere Christian T. Lystbæk (forfatter), Anders Moe Rasmussen (forfatter), H. C. Wind (forfatter), Michelle Kosch (forfatter), Joakim Garff (forfatter), Ole Thomsen (forfatter), Pia Søltoft (forfatter), Anders Kingo (forfatter), Christian T. Lystbæk (redaktør), Lars Aagaard (redaktør)
Udgivet 1 februar 2001
Længde 153 sider
Genrer Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793041202
Søren Kierkegaards forfatterskab har aktuelt stor bevågenhed og det med god grund: Forfatterskabet er enestående, uanset om man betragter det fra en litterær, antropologisk, teologisk eller filosofisk synsvinkel. Til Kierkegaards store forfatterskab er der i de seneste år udkommet en omfattende sekundærlitteratur om hele, eller dele af, forfatterskabet. Philosophias ambition med nærværende antologi er på den ene side at give et overblik over Kierkegaards på alle måder store og komplekse forfatterskab og på den anden side at give et indblik i den aktuelle hjemlige Kierkegaard-forskning.