Kilden til himmelsk lys (e-bog) af Ay
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ayşe Nart (forfatter)

Kilden til himmelsk lys e-bog

DKK 117
(1)
”Kilden til himmelsk lys” er den tredje roman af Ayşe Nart, efter ”4. Boyut” og ”Ötekiler”, og er skrevet efter de erfaringer, hun har gjort sig af hendes første to romaner. I denne fortælling bliver der taget fat om et sensitivt emne, som vi alle betragter med smerte: seksuelt misbrug af børn af ansatte i menigheder, der er forbundet med visse kultur- og religionssekter. Uddannelsessystemets huller, og det retsgrundlag, der tillader både misbrug og den mentalitet, der producerer det, er foku...
DKK 117
Forfattere Ayşe Nart (forfatter), Helle Jespersen (oversætter)
Udgivet 1 oktober 2018
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793299948
”Kilden til himmelsk lys” er den tredje roman af Ayşe Nart, efter ”4. Boyut” og ”Ötekiler”, og er skrevet efter de erfaringer, hun har gjort sig af hendes første to romaner. I denne fortælling bliver der taget fat om et sensitivt emne, som vi alle betragter med smerte: seksuelt misbrug af børn af ansatte i menigheder, der er forbundet med visse kultur- og religionssekter. Uddannelsessystemets huller, og det retsgrundlag, der tillader både misbrug og den mentalitet, der producerer det, er fokuspunkterne. Det falmede liv for børnene, den mishandling og de traumer de har oplevet, diskuteres ved at henvise til deres familier, og den struktur som børnene vokser op med.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Kilden til himmelsk lys af Ayse Nart

Bogens indgangsvinkel er som en sommerdag der går over i en isvinter, når man med gru opdager at den sandhed som forfatteren beskriver i korte sætninger bliver meget autentisk og nærværende i handlingen. en fremragende afslørende og realistisk historie der omskriver et barns gruefulde opvækst i det forkerte miljø pga forældres dårlige valg.