Kliniske retningslinjer (e-bog) af An
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Annette de Thurah (forfatter), Linda Schumann Scheel (forfatter), Preben Ulrich Pedersen (forfatter), Sussie Laustsen (forfatter), Trine Allerslev Horsbøl (forfatter), Vibeke Krøll (forfatter)

Kliniske retningslinjer e-bog

DKK 199
(0)
Kliniske retningslinjer er rettet mod alle sundhedsprofessionelle, især inden for de mellemlange videregående uddannelser, hvor behovet for at bygge bro mellem forskning og klinik er vokset markant i de senere år. Med kliniske retningslinjer ønsker man at tilbyde patienterne en sikker pleje og behandling af høj kvalitet baseret på den bedste eksisterende viden. Bogen er tænkt som et redskab til vejledning af professionelle klinikere. Her finder man hjælp og konkrete råd til at udvikle en kli...
DKK 199
Undertitel Hvordan og hvorfor
Forfattere Annette de Thurah (forfatter), Linda Schumann Scheel (forfatter), Preben Ulrich Pedersen (forfatter), Sussie Laustsen (forfatter), Trine Allerslev Horsbøl (forfatter), Vibeke Krøll (forfatter), Vibeke Krøll (redaktør)
Forlag Munksgaard
Udgivet 10 januar 2014
Længde 126 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788762813090
Kliniske retningslinjer er rettet mod alle sundhedsprofessionelle, især inden for de mellemlange videregående uddannelser, hvor behovet for at bygge bro mellem forskning og klinik er vokset markant i de senere år. Med kliniske retningslinjer ønsker man at tilbyde patienterne en sikker pleje og behandling af høj kvalitet baseret på den bedste eksisterende viden. Bogen er tænkt som et redskab til vejledning af professionelle klinikere. Her finder man hjælp og konkrete råd til at udvikle en klinisk retningslinje inden for områder, hvor man fx undrer sig over en given praksis. Studerende på grunduddannelsesniveau kan også have stor gavn af bogen som en både praktisk og teoretisk introduktion til kliniske retningslinjer. Kliniske retningslinjerer opbygget som en håndbog, der anviser metoder i hele arbejdsprocessen: fra idé til anvendelse af kliniske retningslinjer i klinikken. Den beskriver, hvordan man opstiller et fokuseret spørgsmål, hvilket er afgørende for den samlede proces. Eller hvor man kan hente anvendelig viden, og hvordan det internationale kvalitetssikringsinstrument AGREE kan bruges. Man får også gode råd om, hvordan man bedst implementerer kliniske retningslinjer i sin praksis.